Homepage  / Seriale / Seriale americane

HBO lucrează la o nouă versiune a serialului „True Blood”

HBO lucrează la o nouă versiune a serialului „True Blood”

de Redactia Tvmania

HBO lucrează în prezent la o nouă versiune a serialului de mare succes „True Blood”, informează Variety.com.

 

Roberto Aguirre-Sacasa și Jami O’Brien lucrează la scenariu și sunt producători executivi, alături de creatorul seriei originale, Alan Ball. Deocamdată, niciuna dintre vedetele seriei originale nu și-a anunțat participarea la noul proiect și nu se cunosc detalii despre data lansării. 

 

Serialul cu 81 de episoade „True Blood”, difuzat de HBO între 2008 și 2014, era ecranizarea seriei de unsprezece romane „Vampirii Sudului” (apărută și la noi), scrisă de Charlaine Harris, și îi avea în distribuție pe Anna Paquin (în rolul chelneriței cu puteri telepatice Sookie Stackhouse), Alexander Skarsgård, Joe Manganiello, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten și Rutina Wesley. Acțiunea se petrecea într-o lume în care vampirii trăiau printre oameni după ce crearea unui sânge sintetic îi oprise să mai vâneze oameni pentru a se hrăni cu sângele lor. Serialul mai includea nenumărate creaturi fantastice, printre care vârcolaci și vrăjitoare. Alan Ball, creatorul seriei, s-a ocupat de primele cinci sezoane dintre cele șapte ale seriei. 

 

Scenaristul și producătorul Roberto Aguirre-Sacasa este cunoscut mai ales pentru serialul „Riverdale” (inspirat de seria sa de benzi desenate „Archie Comics”), serialul Netflix „Sabrina: Între lumină și întuneric” (2018), „Katy Keene”, „Supergirl” și „Glee”. 

 

Jami O’Brien a fost, recent, producător executiv și creatoare a seriei AMC „NOS4A2”, inspirată de romanul omonim al lui Joe Hill, precum și a mini-seriei „Flesh and Bone”, dar și a serialelor „Fear the Walking Dead” și „Hell on Wheels”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton