Homepage  / Filme Online / HBO

HBO pariază pe „The Last of Us”. Noul serial, inspirat dintr-un joc video, are un buget imens

HBO pariază pe „The Last of Us”. Noul serial, inspirat dintr-un joc video, are un buget imens
6

de Redactia Tvmania

Serialul „The Last of Us”, ecranizarea unei serii de jocuri video cu același nume, va avea în distribuție nume mari - actori care au jucat și în „Game of Thrones” și „The Mandalorian” , iar bugetul producției este unul imens, scrie screenrant.com.

HBO a dat undă verde proiectului „The Last of Us” toamna trecută, iar producția noului show a început în urmă cu câteva săptămâni, după ce distribuția a fost completată cu nume importante.

Astfel, din distribuția show-ului vor face parte Pedro Pascal („Wonder Woman 1984”, „The Mandalorian”, „Game of Thrones”) și Bella Ramsey („Game of Thrones”), dar și Gabriel Luna, Merle Dandridge și Jeffrey Pierce.

Încă nu a fost anunțată data lansării noului proiect marca HBO, dar se zvonește că – având în vedere că producția serialului se află încă în primele etape de dezvoltare – data premierei ar putea fi undeva în cursul anului 2022.

Pedro Pascal (Joel) – The Last of Us HBOIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Unde vor avea loc filmările noului serial HBO „The Last of Us”

„The Last of Us” va fi filmat în Alberta, Canada, iar sursa citată vorbește de un buget enorm primit de noul proiect al HBO. Potrivit primelor informații, fiecare episod va avea un buget mare, de 8 cifre.

Serialul va urmări povestea din primul joc horror de supraviețuire „The Last of Us”, lansat în urmă cu 8 ani.

Potrivit PlayStation Productions, aceasta va fi prima adaptare a jocului, dar nu și singura. Vor mai urma și altele.

„Acesta este primul dintre serialele pe care vrem să le realizăm împreună cu prietenii noștri de la PlayStation Productions.„, spune Chris Parnell, co-președintele Sony Pictures Television Studios, scrie noobz.ro.

Serialul va fi produs de Craig Mazin, creatorul mini-seriei de succes „Chernobyl” împreună cu Neil Druckmann, directorul jocului.

„Neil Druckmann este, fără îndoială, cel mai fin povestitor din mediul jocurilor video, iar The Last of Us este capodopera lui”, a declarat Mazin într-un comunicat de presă. „Obținerea unei adaptări a acestei opere de artă a fost un vis pe care l-am avut ani de zile.”

Sursa foto: Hepta, Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton