Homepage  / HBO

HBO pregătește sezonul al patrulea din „True Detective”

HBO pregătește sezonul al patrulea din „True Detective”

de Mioara Tronaru,

După trei sezoane, din care primul cel puțin a devenit cult, serialul „True Detective” va reveni pentru un al patrulea, cu un regizor oscarizat.

„True Detective” a fost într-adevăr un frumos succes pentru HBO, mai ales cu primul sezon în care au făcut echipă Matthew McConaughey și Woody Harrelson. Și chiar dacă sezonul al treilea părea finalul antologiei, zvonurile despre continuare au tot apărut.

Mai multe nume de regizori au fost vehiculate, printre care și Cary Fukunaga, responsabil pentru „Nu e vreme de murit”, sau Sam Levinson, omul din spatele altui succes marca HBO, „Euphoria”.

În final însă, Variety anunță un cu totul alt nume pentru cel de-al patrulea sezon din „True Detective”: Barry Jenkins, câștigător de Oscar pentru scenariul de la „Moonlight” (2016) și cu alte două nominalizări pentru regia aceluiași film și pentru scenariul de la „If Beale Street Could Talk” (2018).

Ce se știe până acum despre sezonul 4 „True Detective”

Puține lucruri au scăpat presei până în acest moment. Al patrulea sezon din „True Detective” este intitulat provizoriu „Night Country”. Acțiunea se va derula departe de New Orleans-ul primului sezon, în Arctica, la nord de Cercul Arctic, acolo unde noaptea poate dura mai mult de 24 de ore.

O altă schimbare esențială în rețeta succesului este duo-ul principal, are va fi pentru prima oară feminin, după trei serii în care polițiștii din rolurile principale au fost exclusiv bărbați.

Scenariul a fost încredințat cineastei Issa López, care ar trebui să scrie toate episoadele. Barry Jenkins nu este la prima întâlnire cu micul ecran: a realizat recent miniseria „The Underground Railroad”, pentru Amazon.

„True Detective 4” este încă într-un stadiu incipient, nu sunt amănunte despre cineva va interpreta rolurile principale și nu există nicio eventuală dată de lansare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton