Homepage  / Cinema

HBO şi Tom Hanks lucrează la o miniserie despre Donald Trump

HBO şi Tom Hanks lucrează la o miniserie despre Donald Trump

de Redactia Tvmania

Alegerile americane din noiembrie 2016, în urma cărora Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton şi a devenit cel de-al 45-lea preşedintele al Statelor Unite, vor deveni subiect de poveste TV, la HBO, informează site-ul c21media.net.

Postul de televiziune american HBO lucrează la o miniserie pe această temă, care urmează să fie produsă – printre alţii – şi de actorul Tom Hanks.

Scenariul viitorului proiect de televiziune va porni de la a treia carte din seria literară „Game Change”, scrisă de jurnaliştii politici Mark Halperin şi John Heilemann, care va fi publicată de Penguin Press.

Mark Halperin şi John Heilemann au mai scris „Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime” (2010, despre alegerile prezidenţiale americane din 2008) şi „Double Down: Game Change 2012” (2013, despre alegerile din 2012).

Prima carte a fost adaptată de HBO în pelicula TV „Jocul se schimbă”, care a câştigat 4 Premii Emmy şi 3 Globuri de Aur, inclusiv unul pentru Julianne Moore în rolul lui Sarah Palin.

HBO a semnat un contract şi pentru drepturile de ecranizare ale volumului 2, fără a face deocamdată ceva cu ele. Halperin i-ar fi văzut pe Will Smith sau Giancarlo Esposito în rolul lui Obama şi pe George Clooney sau Jon Hamm în rolul lui Mitt Romney.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton