Homepage  / Seriale / Seriale americane

HBO-ul caută în continuare serialul care să ducă mai departe succesul obținut cu „Urzeala tronurilor”

HBO-ul caută în continuare serialul care să ducă mai departe succesul obținut cu „Urzeala tronurilor”

de Redactia Tvmania

Pentru gaura neagră din audiențe care se va declanșa odată cu finalul serialului „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” (2011), HBO-ul și-a pus oamenii la treabă de ani de zile. Ultimul proiect, anunțat de Deadline, este „Asunda”.

Mai avem puțin și ne despărțim de „Urzeala tronurilor”, ultimul sezon al mastodontului începe pe 15 aprilie și ne vom lua adio de la eroii care se luptă pentru Tronul de Fier pe 20 mai. Dar HBO-ul muncește ca să ne țină în continuare în fața micilor ecrane și ultimul proiect pe care vrea să-l adapteze este o serie de benzi desenate afro-fantasy, „Asunda”, care combină „Stăpânul inelelor”, mitologia greacă și universul Westeros.

Pe lângă prequel-ul „The Long Night” și alte încercări care-au semieșuat pe parcurs (cum e cazul lui „Westworld”, care nu a reușit să atingă cotele de audiență vizate), gigantul american de televiziune mai scoate încă un as din mânecă. Deadline anunță că HBO a declanșat șantierul pentru adaptarea seriei de benzi desenate „Asunda”, create de Sebastian A. Jones și publicate din 2014, care împrumută multe din Pământul de Mijloc al lui J.R.R. Tolkien și din mitologia greacă. Povestea se derulează într-un univers asemănător celui din Westeros. Asunda este o lume organizată pe triburi prinse în războaie, în care magia influențează cursul istoriei. La și în „Urzeala tronurilor”, temele sunt aceleași: politică, religie și acțiune. Personajul principal al poveștii este Niobe Ayatumi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton