Homepage  / Știri

HBO-ul nu zice „nu” unui spin-off la „Urzeala tronurilor”

HBO-ul nu zice „nu” unui spin-off la „Urzeala tronurilor”

de Redactia Tvmania

Să așteptăm un spin-off sau un prequel la sfârșitul serialului?

Urzeala tronurilor

Finalul „Urzelii tronurilor” nu a fost niciodată mai aproape. Creatorii David Benioff și Dan Weiss au anunțat săptămâna trecută că serialul nu va mai număra mai mult de 13 episoade, după sezonul 6. Dar finalul „Urzelii tronurilor” poate să nu însemne și concluzia poveștii: am putea avea un spin-off în viitor…

Este greu de crezut că HBO-ul va lăsa găina cu ouăle de aur din mână, o marcă atât de populară și un univers, ca cel din Westeros, atât de vast, fără să profite să mai „spună” și alte povești. Dar până în prezent, nimic nu e sigur.

„Ca asta să se întâmple, ar trebui ca Benioff și Weiss să simtă că mai au ceva de făcut sau ca George R.R. Martin să aibă o idee”, a declarat președintele HBO Michael Lombardo pentru EW. „Noi suntem interesați mai ales de viziunea lor creativă. Nu o vom face decât dacă le simțim pasiunea și hotărârea”.

Momentan, creatorii serialului se declară prea ocupați cu serialul pentru a se gândi și la altceva: „Munca la serial este prea enormă și dificilă pentru a mai avea timp să ne gândim la nu știu ce spin-off-uri, parcuri de distracție sau balete pe gheață”, a declarat amuzat Weiss.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton