Homepage  / Vedete / Vedete străine

HBO va lansa un documentar dedicat regizorului Steven Spielberg

HBO va lansa un documentar dedicat regizorului Steven Spielberg

de Redactia Tvmania

HBO USA a anunțat că în această toamnă va lansa „The Spielberg”, un documentar dedicat regizorului Steven Spielberg, care urmărește să ridice cortina carierei sale remarcabile, aflăm de la Variety.com.

Documentarul examinează în profunzime filmografia lui Spielberg, dezvăluind felul în care experiențele personale și-au pus amprenta în munca sa și cum l-au schimbat în timp. Regizată și produsă de Susan Lacy, această cronică fără precedent debutează sâmbătă, 7 octombrie 2017, exclusiv pe HBO USA.

Steven Spielberg a reușit să construiască un adevărat catalog de filme pe parcursul carierei sale de aproape 50 de ani. Evocând evoluția acestei figuri iconice, Lacy se bazează pe aproape 30 de ore de interviuri exclusive cu regizorul, care va vorbi despre copilăria sa grea dar și despre obsesia pe care a avut-o de-a lungul vieții pentru filmele de cinema, succesul pe care l-a avut, precum și relațiile personale și profesionale cultivate pe parcursul întregii sale cariere.

Pe lângă dezvăluirile regizorului, în documentar vor fi incluse interviuri cu membrii familiei sale și colegilor din industrie: Christian Bale, Drew Barrymore, Cate Blanchett, Francis Ford Coppola, Daniel Craig, Leonardo DiCaprio, Richard Dreyfuss, Ralph Fiennes, Harrison Ford, Tom Hanks, Dustin Hoffman, Liam Neeson, Martin Scorsese, Oprah Winfrey și Robert Zemec.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton