Homepage  / Vedete / Vedete străine

Heath Ledger, omagiat de Andrew Garfield, la 14 ani de la moartea sa. „A fost uluitor câte m-a putut învăța”

Heath Ledger, omagiat de Andrew Garfield, la 14 ani de la moartea sa. „A fost uluitor câte m-a putut învăța”
3

de Andra Stana,

Anul acesta se împlinesc 14 ani de la moartea lui Heath Ledger. Recent, Andrew Garfield și-a amintit de regretatul său prieten și coleg de platou. Garfield i-a adus un omagiu celui pe care îl descrie ca fiind un „artist incredibil și un cadou pentru omenire”.

Într-un material pentru Vanity Fair, Andrew și-a amintit cum actorul australian a murit la doar 28 de ani. Tristul eveniment s-a petrecut când filmările pentru „The Imaginarium of Doctor Parnassus” se aflau la jumătate, în anul 2008.

Andrew Garfield a ținut să sublinieze cât e de important să spui povești despre cei care nu mai sunt printre noi. Totul, în contextul în care discuta despre regretatul compozitor Jonathan Larson, pe care îl interpretează în noua dramă muzicală „Tick, Tick… Bum!”.

 „Le păstrează spiritul aici cu noi, indiferent dacă mor la 35 sau la 80 de ani”, scrie filmnow.ro.

EDITORIAL USE ONLYIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Heath a murit în mijlocul filmărilor pentru un lungmetraj pe care îl făceam împreună. Era un actor incredibil, un cadou pentru omenire și cred că același lucru este valabil și în cazul lui Jonathan.”, a mai spus starul din „Spider-Man”. 

Andrew Garfield: „Nu voi pierde niciodată ceea ce mi-a oferit”

La puțin timp după ce Heath Ledger a murit, Andrew a povestit pentru Vulture cât de multe lucruri a învățat de la aceasta pe platourile de filmare de la  „Imaginarium of Doctor Parnassus”. Actorul a descris prezența lui Ledger ca fiind „electrizantă”.

„A fost uluitor câte m-a putut învăța. Nu voi pierde niciodată ceea ce mi-a oferit. Avea această spontaneitate totală și capacitate de a face orice în orice moment”, și-a amintit Garfield.

Heath Ledger s-a stins din viaţă la doar 28 de ani (în ianuarie 2008), ca urmare a unei intoxicaţii accidentale cu medicamente. Actorul australian lupta cu insomnia și anxietatea.

Actorul a lăsat în urma lui o întreagă armată de fani îndurerați, o serie de roluri memorabile și pe Matilda, care nu avea decât doi ani și trei luni la momentul decesului tatălui ei.

Fiica lui Heath, Matilda Ledger, are acum 16 ani. Mama ei este actrița Michelle Williams.

Cunoscut pentru filmele „10 Things I Hate About You” și „A Knight’s Tale”, Heath a fost onorat cu un Oscar, post-mortem, în 2009, pentru rolul Joker din „The Dark Knight”.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton