Homepage  / Știri

Heather Mills vrea la Jocurile Paralimpice 2014

Heather Mills vrea la Jocurile Paralimpice 2014

de Redactia Tvmania

Fosta soţie a lui Paul McCartney, Heather Mills (46 de ani), s-a hotărât să participe la Jocurile Paralimpice 2014, în numele Marii Britanii şi să câştige o medalie de aur, scrie dailyexpress.co.uk.

Mills, care şi-a piedut piciorul stâng în 1993, în urma unui accident (a fost lovită grav de motocicleta unui poliţist) are de gând să participe în numele ţării sale la proba de ski şi deja se antrenează intens pentru asta: „Schiez de ani de zile şi mă pricep mult mai bine la asta decât la patinaj, aşa că mă antrenez mult pentru a fi admisă în echipa paralimpică britanică. Ar fi extraordinar (să fiu admisă). Ştii cum se întâmplă atunci când te decizi că vrei ceva şi reuşeşti să obţii acel lucru? Ei bine, eu am bifat cam 90 la sută din tot ce vreau să fac în viaţă şi acest lucru este unul dintre ultimele care mi-au rămas de făcut. Dacă voi reuşi să concurez, va fi fenomenal”, a explicat, entuziasmată, aceasta.

Heather Mills a impresionat deja publicul anul trecut, dovedindu-şi mobilitatea pe patine, la emisiunea britanică „Dancing on Ice” şi a participat la „Dancing with the Stars” (adaptat în România în formatul „Dansez pentru tine”) în 2007.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton