Homepage  / Articole

Heidi Klum caută designerul perfect la Romantica

Heidi Klum caută designerul perfect la Romantica

de Redactia Tvmania

Postul Romantica a pregătit un program special dedicat femeilor. Emisiuni precum „Cu 10 ani mai tânără: Remodelare corporală”, „Frumoase din cap până în picioare”, „Proiect de design” și „Urgență la domiciliu” au fost alese special pentru a vă face serile mai speciale.

„Cu 10 ani mai tânără: Remodelare corporală” (din 3 martie, sâmbătă, de la ora 12:00)

În aceste ediții speciale ale emisiunii „Cu 10 ani mai tânără: Remodelare corporală” vom cunoaște femei care, după ce au reușit ajustări serioase ale siluetei, au rămas cu diverse probleme care acum necesită remodelări corporale, acestea fiind nevoite să apeleze la chirurgie estetică.

Gazda emisiunii angajează o echipă de stilişti care vor avea misiunea de a schimba înfățișarea unei femei obișnuite. Vârsta din buletin nu contează, ci doar evaluarea celor din jur.

„Frumoase din cap până în picioare” (de luni până vineri, de la ora 16:15)


Două femei, aflate în strânse relaţii (surori, mamă şi fiică, colege, bune prietene) apelează la o echipă de stilişti, care le va transforma înfăţişarea din cap până-n picioare. Însă modificările de look vor fi făcute pentru fiecare femeie la sugestia şi după viziunea celeilalte. La final, vom asista la schimbari surprinzătoare. Vor fi cele două femei mulțumite de aceste schimbări? Se va lăsa cu hohote de bucurie sau cu lacrimi?

„Proiect de design”  (de luni până vineri, de la ora 17:00)


Heidi Klum îşi caută designerul perfect printre 12 tineri pasionaţi de modă. Ei trebuie să treacă prin mai multe probe pentru a câştiga marele premiu care constă în participarea la prestigiosul festival de modă Olympus Fashion Week.

Totodată, câştigătorul face parte din juriu pentru următorul sezon al emisiunii. Vei cunoaşte personalităţi exuberante, vei vedea cele mai trăznite idei de design puse în practică şi vei observa cum se descurcă tinerii aspiranţi în faţa unor probe inedite.

„Urgență la domiciliu” (sâmbătă și duminică, de la ora 17:30)


Hina şi Dylan au o misiune grea: să aducă armonie în casele oamenilor. Hina este un reputat psiholog, iar Dylan – un expert în renovări. În timp ce Hina discută cu membrii familiei pentru a vedea care este cauza neînţelegerilor, Dylan găseşte cele mai bune soluţii pentru a îmbunătăţi aspectul interior şi exterior al casei. La final, o casă de coşmar se transformă într-un cămin de vis.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton