Homepage  / Articole

Heidi Klum: Despărţirea de Seal a fost ca o tornadă!

Heidi Klum: Despărţirea de Seal a fost ca o tornadă!

de Redactia Tvmania

Deşi a anunţat public că divorţează de soţul ei, Seal, în urmă cu mai bine de două luni, fotomodelul german nu a dat până acum publicităţii nicio altă declaraţie referitoare la motivul despărţirii sau la planurile ei de viitor. Heidi Klum a ales să îşi facă publică propria variantă a poveştii în cel mai nou număr al revistei Elle, scrie Daily Mail.

Modelul de 38 de ani şi-a descris ultima perioadă a mariajului, dar şi despărţirea de Seal ca „o tornadă”.

„Mă simt ca şi cum aş fi în centrul unei tornade. Emoţiile pe care le simţi sunt ca o tornadă. Şi apoi lumea exterioară face numai nebunii, fie că vrei, fie că nu, se transformă tot într-o tornadă”, a explicat Klum.

Ea a recunoscut că, deşi părea că trăieşte o poveste idilică alături de Seal, relaţia lor de şapte ani a fost plină de probleme, pe care au încercat însă să le ţină departe de ochii presei.

Heidi nu vrea să îşi spele rufele în public

„Nu prea îţi exteriorizezi problemele, nu prea vrei să împarţi cu toţi problemele prin care treci. Vrei să le spui celorlalţi doar despre părţile fenomenale din viaţa ta”, a mai spus vedeta.

Heidi Klum a ţinut să explice că au fost destule lucruri care au ajuns în presă fără voia ei, ca o aluzie fină la plăcerea fostului ei soţ de a da totul din casă.

„Sunt o leoaică. Am patru pui. Sunt o mamă. Vreau să am grijă de copiii mei şi să îi protejez. Nu vreau să vorbesc despre ei, despre el sau despre mine”, a conchis Heidi Klum.

Citeşte şi:

Seal şi Heidi Klum s-au certat în ultima lor vacanţă împreună

Seal: Eu și Heidi Klum ne-am putea împăca

Seal vorbeşte despre divorţul de Heidi

Heidi Klum şi Seal: Vom depune actele de divorţ

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton