Homepage  / Vedete străine

Heidi Klum, poliță de asigurare de două milioane de dolari pentru picioare. De ce un picior este mai scump decât celălalt

Heidi Klum, poliță de asigurare de două milioane de dolari pentru picioare. De ce un picior este mai scump decât celălalt
10

de Roxana Mirea,

Heidi Klum a fost invitată în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” și, printre altele, a vorbit și despre polița de asigurare plătită pentru picioarele ei. Cândva, un client i-a asigurat picioarele pentru 2 milioane de dolari, însă un picior a fost mai scump decât celălalt. Care este motivul și ce altă parte din corp și-ar mai asigura vedeta.

Heidi Klum, poliță de asigurare pe picioare

Heidi Klum a apărut recent în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” și a dezvăluit că un client i-a asigurat cândva picioarele pentru 2 milioane de dolari, dar unul a costat mai mult decât celălalt.

„Sunt ciudate lucrurile pe care le fac unii oameni”, a spus fostul Înger Victoria’s Secret, în vârstă de 48 de ani. Subiectul a venit după ce Ellen DeGeneres a postat pe un ecran un mesaj în care scria: „Picioarele mele au fost asigurate pentru 2 milioane de dolari, o altă parte a corpului care ar trebui să fie asigurată este…”

Nu sunt, dar ar trebui (n.r. să fie asigurați)”, a spus Heidi Klum, atingându-și sânii pentru a completa fraza rostită de Ellen DeGeneres. „În plus, nu eu mi-am asigurat picioarele. A fost un client care le-a asigurat.”

Ea a mai explicat că unul dintre picioarele ei era mai scump decât celălalt din cauza unei răni din copilărie.

De fapt, un picior era mai scump decât celălalt pentru că, atunci când eram mai mică, am căzut într-o sticlă și am o cicatrice mare. Evident că am aplicat atât de mult spray de bronzare acum, încât nu se poate vedea, dar da, așa că unul era mai scump decât celălalt”, a mai povestit Heidi Klum.

În cadrul emisiunii, modelul nu a dezvăluit cât a costat polița de asigurare pentru fiecare picior în parte. Totuși, în 2017, ea a spus că piciorul drept a fost asigurat cu până la 1,2 milioane de dolari, în timp ce piciorul stâng, cu doar 1 milion de dolari din cauza cicatricei, potrivit People.

heidi-klumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alte celebrități care și-au asigurat părți din corp

Faptul că unele celebrități plătesc polițe de asigurare pentru unele părți ale corpului lor poate părea ceva exagerat. Totuși, pentru multe vedete, corpul reprezintă o parte integrantă a mijloacelor lor de existență.  Ca atare, multe celebrități se străduiesc să se asigure că sunt protejate financiar în cazul unui accident, potrivit Fox News.

Dacă s-ar întâmpla ceva cu sânii mei, aș fi plecat câteva luni și probabil aș fi scos un milion de dolari”, a spus starleta Playboy, Holly Madison, al cărei decolteu este asigurat cu până la 1 milion de dolari.

Alte polițe de asigurare notabile includ sânii Madonnei (2 milioane de dolari), limba lui Miley Cyrus (1 milion de dolari) și vocea artistei Mariah Carey (35 de milioane de dolari), a raportat Love Money.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton