Homepage  / Cinema / Vedete străine

Helen Mirren revine în „Fast X”, noul film din franciza „Furios și iute”. Când va avea premiera

Helen Mirren revine în „Fast X”, noul film din franciza „Furios și iute”. Când va avea premiera

de Andreea Hentea,

Fotografii recente de pe platouri au confirmat revenirea lui Helen Mirren în al zecelea film din celebra franciză de acțiune. Actrița își va relua rolul pe care l-a jucat în trei dintre filmele francizei, Magdalene „Queenie" Shaw. Filmările la „Fast X” au început deja, iar filmul, pe genericul căruia abundă vedetele, va avea premiera în 2023, informează screenrant.com.

Fotografiile de pe platoul de filmare al producției „Fast X” confirmă că Helen Mirren se va întoarce în rolul charismaticei „Queenie”. Eroina ei a apărut în franciză în 2017, în filmul „Furios și iute 8” / „Fast & Furious 8”, apoi a revenit în spin-off-ul „Furios și iute: Hobbs & Shaw” / „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” (2019) și în „Furios și iute 9” / „Fast & Furious 9” (2021).

Vin Diesel, Helen Mirren, Credit line: Profimedia

În prezent, producția celui mai nou film al francizei despre curse stradale este în plină desfășurare, în regia lui Louis Leterrier („Lupin”), care s-a alăturat recent proiectului intitulat oficial „Fast X”. Acesta va servi ca primă jumătate a poveștii care va încheia populara franciză.

Ofertă stelară pentru fani

„Fast X” îi va avea în distribuție pe principali actori ai francizei, de la Vin Diesel la Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și Sung Kang („Obi-Wan Kenobi”). Printre ei îl vom revedea și pe Scott Eastwood, care a mai jucat în „Furios și iute 8”.

Printre noile vedete care s-au alăturat francizei se numără Brie Larson („Captain Marvel”), primită cu entuziasm de Vin Diesel în distribuție, dar despre care nu se știe încă ce personaj interpretează, Alan Ritchson („Reacher”), și el într-un rol încă nedezvăluit și Rita Moreno („Poveste din cartierul de vest”), care o joacă pe bunica lui Dominic Toretto.

În noul film îi vom mai vedea pe Daniela Melchior („Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă”) și pe Jason Momoa, una dintre cele mai așteptate vedete din distribuție. El va juca un personaj negativ despre care încă nu se cunosc detalii, secretul intrigii din „Fast X” fiind bine păzit.

Cu toate acestea, s-a aflat deja că povestea va include revenirea lui Charlize Theron în rolul maleficei Cipher.

Va avea Helen Mirren rolul sperat de fani?

Una dintre revenirile spectaculoase ale seriei este cea a îndrăgitei Helen Mirren, care va fi, din nou, Magdalene „Queenie” Shaw, după cum reiese din fotografiile publicate de site-ul digitalspy.com. Helen Mirren apare în imaginile respective filmând alături de Vin Diesel la spectaculosul castel Sant’Angelo din Roma.

Într-o fotografie „Queenie” (Helen Mirren) îl îmbrățișează pe Dom Toretto (Vin Diesel), iar în alta îl mângâie pe obraz. Deși era de așteptat ca o mare parte din distribuția filmului anterior al francizei să revină, până acum, revenirea lui Helen Mirren nu fusese confirmată.

Fanii și-ar dori ca personajul ei să fie o prezență importantă în următorul capitol al francizei „Furios și iute”, în ciuda faptului că este mama a doi dintre cei mai mari ticăloși ai poveștii.

Personajul lui Helen Mirren din filmul de succes de anul trecut a avut doar un rol restrâns: Dom a apelat la ea pentru a-și găsi fratele, pe Jakob (John Cena), iar în noul film se pare că îi va cere din nou ajutorul, cel puțin așa se poate deduce pe baza recentelor imagini.

Helen Mirren și Vin Diesel au povestit fără ezitări cât de mult se apreciază reciproc, așa că întâlnirea lor nu poate decât să îi bucure pe fani.

Povestea mai așteaptă nume noi

Deși nu se știu detalii despre poveste, este clar că numeroasele vedete de pe generic ne vor invita într-o călătorie finală emoționantă, plină de trimiteri la filmele anterioare ale francizei. Poate că revenirea lui „Queenie” în film sugerează că vor exista referiri mai profunde la fiii ei, Owen (Luke Evans) și Deckard (Jason Statham).

În cazul celui din urmă, acesta a apărut și într-o scenă post-generic din „Furios și iute 9”, așa că ar putea figura și în distribuția din „Fast X”.

Cu producția încă în curs și noi membri ai distribuției anunțați frecvent, totul pare posibil în această perioadă. Fanii așteaptă, deocamdată, mai multe informații despre viitorul „Fast X”, dar și despre prezența lui Helen Mirren în ceea ce se anunță un final spectaculos pentru populara franciză.

Premiera filmului este programată pentru 19 mai 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton