Homepage  / Știri

Helen Mirren s-a simţit bine la nudişti

Helen Mirren s-a simţit bine la nudişti

de Redactia Tvmania

Actriţa britanică Helen Mirren (65 de ani) a renunţat complet la haine pe plajă de trei ori în viaţă şi a povestit, pentru „The Sun”, că experienţa i s-a părut una eliberatoare.

„Am fost de vreo trei ori la nudişti. Este o experienţă naturală şi îţi schimbă instantaneu modul în care priveşti nuditatea şi sexualitatea”, a povestit actriţa care şi-a dezgolit trupul de câteva ori pe micul şi marele ecran.

Mirren – care este căsătorită cu regizorul Taylor Hackford – spune că aceste roluri îndrăzneţe i-au creat o imagine publică falsă, de petrecăreaţă („Nu sunt fan al cluburilor de noapte, nu am fost niciodată într-unul”, spune ea) şi de femeie cu corp trăsnet.

Ea a declarat, în primăvara acestui an, că nu e frumoasă, dar știe că e sexy și dorită de reprezentanții sexului opus. „Nu am fost niciodată frumoasă. Sexualitatea este ceva diferit. Nu mă deranjează să fiu sexy – dar în condiţiile mele. Mereu m-am simţit confortabilă cu sexualitatea mea”, a spus actriţa.

„Ca să fiu sinceră, vreau mult mai mult o cămaşă de noapte frumoasă decât goliciunea. Nu sunt încrezătoare în felul în care arăt. Câteodată mi se pare că arăt ca fundul unui autobuz. Am un corp urât. Să fim realişti, Naomi Campbell are un corp trăsnet”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton