Homepage  / Vedete

Helen Mirren vrea să joace în „Furios și iute” și în „Urzeala tronurilor”!

Helen Mirren vrea să joace în „Furios și iute” și în „Urzeala tronurilor”!

de Redactia Tvmania

„Cea mai mare ambiție a mea este să joc într-un film «Furios și iute»”, a declarat actrița în timpul unui interviu pentru „Yahoo! Movies”. „Chiar îmi doresc să interpretez o ticăloasă la volan (…). Vreau să fiu în «Furios și iute 8»!”.

ITV3 Crime Thriller Awards - Arrivals

Discuția a ajuns aici pentru că actrița susținea rolul din ce în ce mai important al tinerelor femei în filmele de acțiune: „În fine, avem superbe eroine feminine. Îmi place foarte mult asta, e genial”. Dar adevărul este că pasiunea pentru „Furios și iute” i-a fost inspirată de Vin Diesel. „Trebuie să vă spun că Vin Diesel este extraordinar. Îl ador pe Vin Diesel. Este un bărbat genial și inteligent, îl iubesc. În mare parte vreau să joc în «Furios și iute» datorită lui, apoi pentru ca să conduc”, a explicat actrița.

Și asta nu e tot, într-un alt interviu pentru „Event Magazine”, Helen Mirren și-a exprimat o altă dorință: aceea de a juca un rol în „Urzeala tronurilor”. Ar vrea un personaj „foarte dur și crud… mi-ar plăcea foarte tare asta”, a mai spus Helen Mirren.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton