Homepage  / Vedete

Helena Bonham Carter a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Tim Burton

Helena Bonham Carter a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Tim Burton

de Redactia Tvmania

În decembrie anul trecut, cel mai iubit cuplu excentric de la Hollywood, Tim Burton și Helena Bonham Carter, s-a despărțit după 13 ani, doi copii și șase filme.

Helena Bonham Carter şi Tim Burton

De-atunci, niciunul dintre ei nu a dat vreo declarație. Abia acum, la aproape 10 luni de la ruptură, Helena Bonham Carter a vorbit despre asta într-un interviu pentru „Red”, preluat de vanityfair.com: „Aș putea scrie o teză despre ce s-a întâmplat. Relația noastră a avut tot timpul ceva special și cred că rămâne în continuare specială”.

Pentru Helena Bonham Carter, despărțirea de Tim Burton nu este un eșec. Mai degrabă invers: „Ne-am găsit unul pe celălalt. Și într-adevăr succesul unei relații nu constă în faptul că rămâi împreună pentru totdeauna. Câteodată, nu ți-e scris să-ți petreci toată viața cu celălalt. Dar a fost un dar, un dar imens. Ne avem unul pe altul, avem copii și o groază de lucruri în comun”.

Helena Bonham Carter și Tim Burton nu au fost căsătoriți niciodată și au împreună doi copii: Billy Ray, 11 ani, și Nell, 7 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton