Homepage  / Televiziune

„Hellboy”, „Eu, Robotul” și „Resident Evil” vin la AMC

„Hellboy”, „Eu, Robotul” și „Resident Evil” vin la AMC

de Redactia Tvmania

Pe lângă serialele marcă proprie, în luna octombrie, AMC îăși îmbunătățește oferta cu trei lungmetraje cunoscute: „Hellboy - Eroul scăpat din Infern” / „Hellboy” (2004), „Eu, Robotul” / „I, Robot” (2004) și „Resident Evil : Viața de apoi” / „Resident Evil: Afterlife” (2010).

Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul conținut: „Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența”.

                                

„Hellboy – Eroul scăpat din Infern” (16)

O: Hellboy, 2004 Regizor: Guillermo Del Toro Actori: John Hurt, Ron Pearlman

Născut în flăcările iadului acum 60 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pământ de către un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlănțui forțele răului. Desemnat prezicător al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Forțele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare și Apărare Împotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltându-i darurile paranormale extraordinare.

 

„Eu, Robotul” (12)

O: I, Robot, 2004 Regizor: Alex Proyas Actori: Will Smith, Bridget Moynahan

Imaginați-vă o lume în care motocicletele rulează singure, roboții dirijează simfonii și fac treburile casnice. În anul 2035, roboții și înalta tehnologie fac parte din viața de zi cu zi, iar oamenii au încredere oarbă în ele. Un singur om face excepție – detectivul Del Spooner. Roboții, denumiți „asistenți domestici automatizați”, fac curățenie în casă, plimbă câinele, fac pe curierii și chiar pe bonele. Orice familie are cel puțin unul, dacă nu chiar mai mulți. Dar dacă, dintr-o dată, încrederea în aceste automate ne este zdruncinată?

 

„Resident Evil : Viața de apoi” (18)

O: Resident Evil: Afterlife, 2010 Regizor: Paul W.S. Anderson Actori: Milla Jovovich, Ali Larter.

Într-o lume bântuită de un virus care își transformă victimele în zombi ucigași, frumoasa și invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supraviețuitori în „Resident Evil: Viața de apoi”, cel de-al patrulea film din seria „Resident Evil”. Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezește în capcana unui Los Angeles pârjolit și cucerit de mii de morți-vii, în fața unui pericol pe care nu și l-a închipuit vreodată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton