Homepage  / Știri

Concurenții ”Iadul bucătarilor” gătesc pentru Cezar Ouatu și Andrei Leonte

Concurenții ”Iadul bucătarilor” gătesc pentru Cezar Ouatu și Andrei Leonte

de Redactia Tvmania

În săptămâna de după Paște, Antena 1 difuzează ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” marți, 14 aprilie, și miercuri, 15 aprilie, de la 20.30. După săptămâni bune de muncă și trai în casa “Hell’s Kitchen”, concurenții rămași până acum în show au avut parte și de critici și momente dure, dar și de laude, lacrimile au fost asezonate și cu zâmbete, iar fiecare service rămâne o veritabilă lecție de bucătărie.

Marți seară, aceștia trebuie să demonstreze cât de mult au evoluat până acum, cât au învățat din sfaturile juraților și cât de bine stau cu nervii: asta pentru că la service vor găti pentru artiști din domenii diferite, de la actori, la muzicieni, dansatori, stiliști.

În restaurant își vor face apariția Mihai Petre, Virginia Rogin, Carmen Tănase, Geanina Corondan, Cezar Ouatu sau Andrei Leonte de la ”X Factor”.

Tot atunci, o proba amuzantă le va testa concurenților cunoștințele în materie de paste. O bucată mare de cocă și mașini speciale de paste vor fi ingredientele unui test de ”italiano vero”.

Ediția de miercuri, 15 aprilie, aduce pentru cei rămași în cursă un service de pomină. La “Hell’s Kitchen” se face circ la propriu, pentru că la masă vor sosi mai mulți artiști circari. Iar un test de degustare pe nevăzute și cu muzică în căști va anima atmosfera și spiritele în bucătăria show-ului de la Antena 1.

Echipa TVmania a scotocit prin culisele emisiunii-concurs pentru bucătari de la Antena 1, „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. Am descoperit câtă mâncare se consumă zilnic, cine se teme de insecte și cum poți ajunge să guști din felurile gătite de concurenți. Citește textul integral în revista TVmania care a apărut astăzi, 14 aprilie, la chioșcuri.

TVM 15 - 2015

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton