Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Hemlock Grove”, noul „House of Cards”?

„Hemlock Grove”, noul „House of Cards”?

de Redactia Tvmania

Repetând mişcarea pe care au făcut-o cu „House of Cards” (serialul politic cu Kevin Spacey în rolul principal lansat integral în martie), cei de la Netflix au pus online întregul prim sezon din „Hemlock Grove” (13 episoade).

Netflix oferă online, on-demand, conţinut video la 33 de milioane de abonaţi din Americi, Caraibe, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia şi Finlanda şi a dat lovitura în primăvară cu „House of Cards” (iar acum compania se pregăteşte de o campanie intensă pentru Premiile Emmy).

Atunci, Netflix lansa integral online toate episoadele serialului şi promitea să modifice radical modul în care consumatorii au acces la şi vizionează serialele TV. Acum, thedailybeast.com, anunţă că Netflix a lansat integral  online al doilea lor serial original, „Hemlock Grove”. Cele 13 episoade ale primului sezon pot fi vizionate din 19 aprilie.

Bazat pe romanul de debut cu acelaşi titlu de Brian McGreevy (din 2012, care e şi co-creatorul producţiei), serialul e amplasat în orăşelul fictiv Hemlock Grove (din statul Pennsylvania), un fel de Twin Peaks. Când aici e găsit cadavrul unei adolescente, posibilul vinovat e considerat ori Peter Rumancek (Landon Liboiron), un ţigan care ar putea fi vârcolac, ori Roman Godfrey (Bill Skarsgård, fratele mai mic al lui Alexander) – fiul familiei înstărite din oraş, care e probabil vampir. Cei doi fac echipă pentru a-l prinde pe adevăratul vinovat, care a dezmembrat-o pe fată.

Thedailybeast.com scrie că producţia nu se ridică deloc la nivelul „House of Cards”  şi la standardul impus de acest serial, fiind plin de clişee horror şi personaje cu replici proaste. Destinat fanilor „The Vampire Diaries”, serialul ar fi costat, se pare, 45 de milioane de dolari, dar pare ieftin, spun criticii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton