Homepage  / Vedete / Vedete străine

Henry Cavill a semnat cu Netflix pentru rolul principal din serialul „The Witcher”

Henry Cavill a semnat cu Netflix pentru rolul principal din serialul „The Witcher”

de Redactia Tvmania

Actorul Henry Cavill („Mission Impossible – Fallout”, „Justice League”) va avea rol principal în saga „The Witcher” și va interpreta rolul lui Geralt of Rivia.

Alik Sakharov, Charlotte Brändström și Alex Garcia Lopez vor regiza serialul produs de Lauren Schmidt Hissrich. „The Witcher” va avea 8 episoade. Bazat pe bestsellerul fantasy cu același nume, „The Witcher” este o poveste despre încredere și familie. Geralt of Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele. Acesta întâlnește o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos și, împreună cu cele două, învață să formeze o echipă și să lupte împreună în fața primejdiilor.

 

Cărțile sunt disponibile la Editura Nemira

Seria de cărți „Witcher”, scrisă de Andrzej Sapkowski, a apărut și în România, în traducerea Mihaelei Fiscutean, la Editura Nemira. În primul volum, „Ultima dorință”, facem cunoștință cu Geralt, un vânător cu păr alb și ochi pătrunzatori, care are puteri magice, elixire fermecate și gânduri necurate. La Nemira, au apărut volumele: „Sabia destinului” (Seria Witcher, partea a II-a), „Sângele elfilor (Seria Witcher, partea a III-a)”, „Vremea disprețului (Seria Witcher, partea a IV-a)”.

 

Despre Henry Cavill

Henry Cavill face parte din distribuția Mission Impossible – Fallout, care a înregistrat peste 649 de milioane de dolari în întreaga lume. Actorul a mai jucat și rolul dual al lui Clark Kent/Superman în Man of Steel, în Batman v. Superman: Dawn of Justice și Justice League. Acesta și-a făcut debutul în The Count of Monte Cristo și a mai apărut în The Tudors (serial nominalizat la Golden Globes), Whatever Works, Immortals, Cold Light of Day și The Man from U.N.C.L.E. În perioada următoare va mai juca în Nomis, împreună cu Sir Ben Kingsley și Stanley Tucci. Henry Cavill a co-fondat Promethean Productions împreună cu Charlie Cavill (fratele său) și Ben Blankenship.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton