Homepage  / Vedete străine

Henry Cavill, anunț surprinzător după ce a pierdut rolul lui Superman. Ce proiect nou are la Amazon

Henry Cavill, anunț surprinzător după ce a pierdut rolul lui Superman. Ce proiect nou are la Amazon
7

de Roxana Mirea,

Poate că Henry Cavill a pierdut job-ul de la DC, dar asta nu înseamnă că nu pregătește noi surprize pentru fanii lui. După ce a pus în cui pelerina lui Superman, putem spune într-un mod mai romanțat că actorul a găsit imediat alinare în brațele companiei Amazon. Iată ce proiect nou are Henry Cavill.

Ce proiect are Henry Cavill la  Amazon

Cel care a fost și, din păcate, nu mai este Geralt din „The Witcher” va juca și va produce un serial bazat pe popularul joc „Warhammer 40.000”. „Warhammer 40.000” este un joc de război epic plasat în secolul al 42-lea, în care oamenii se luptă cu extratereștrii ostili și monștri supranaturali. Prima ediție a jocului a debutat în 1987, când cel care avea să fie Clark Kent (cel puțin pentru o vreme) avea aproximativ patru ani, scrie deadline.com.

Amazon Studios a confirmat că a obținut drepturile globale pentru jocul „Warhammer 40.000” de la Games Workshop, iar Henry Cavill va juca și va fi producătorul executiv al francizei „Warhammer 40.000” în toate producțiile Amazon Studios. Acordul cuprinde drepturile asupra universului în seriale TV, filme și probabil jocuri și animații.

Warhammer 40.000 a captivat imaginația fanilor de toate vârstele, din toate categoriile sociale și din întreaga lume”, a declarat Jennifer Salke, șefa Amazon și MGM Studios. „Suntem încântați să lucrăm cu Henry, Vertigo Entertainment și Games Workshop în cadrul afacerilor noastre de divertisment Amazon la această franciză strălucitoare și captivantă, pe care clienții noștri globali o vor experimenta în anii următori.”

Henry Cavill s-a răzgândit! De ce nu se va întoarce în rolul lui SupermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Henry Cavill, mândru să dea viață universului „Warhammer”

Roy Lee de la Vertigo Entertainment și Natalie Viscuso (franciza Lego) au făcut un parteneriat cu Cavill pentru a asigura proprietatea intelectuală a Warhammer 40.000 înainte de a o duce la Amazon Studios.

Am iubit Warhammer încă de când eram copil, ceea ce face ca acest moment să fie cu adevărat special pentru mine. Oportunitatea de a păstori acest univers cinematografic de la începuturile sale este o mare onoare și o mare responsabilitate”, a declarat Cavill. „Nu aș putea fi mai recunoscător pentru toată munca depusă de Vertigo, Amazon Studios și Games Workshop pentru ca acest lucru să se întâmple. Cu un pas mai aproape de realizarea unui vis aproape de-o viață.”

Acum, după 22 de ani de experiență în această industrie, simt în sfârșit că am setul de abilități și experiența necesară pentru a da viață unui univers cinematografic Warhammer. Parteneriatul cu Natalie Viscuso de la Vertigo a fost o binecuvântare dincolo de cuvinte, fără ea poate că nu am fi găsit casa perfectă la Amazon. Iar faptul de a avea o casă precum Amazon ne va oferi libertatea de a fi fideli scopului masiv al lui Warhammer. Tuturor fanilor Warhammer de acolo, promit să respect această proprietate intelectuală pe care o iubim”, a scris actorul pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton