Homepage  / Știri

Henry Cavill ar putea juca în noul film „Nemuritorul”

Henry Cavill ar putea juca în noul film „Nemuritorul”

de Redactia Tvmania

Henry Cavill (care a împlinit 38 de ani pe 5 mai), celebrul interpret al lui Superman, e în discuții pentru unul dintre rolurile principale din următoarea versiune a celebrei povești „Nemuritorul”, în original „Highlander”, scrie deadline.com.

O sursă i-a dezvăluit deja publicației Deadline că Henry Cavill e în discuții pentru unul dintre rolurile principale din viitorul remake după „Nemuritorul”. Noul film îl va avea ca regizor pe Chad Stahelski („John Wick”) și ca scenarist pe Kerry Williamson. 

Deși sloganul său era: „Nemuritorul e numai unul”, filmul original „Nemuritorul” (1986), regizat de Russell Mulcahy, care îi avea în rolurile principale pe Christopher Lambert (războinicul scoțian Connor MacLeod, care era nemuritor), pe Sean Connery și pe Clancy Brown, a avut mai multe continuări. Dintre ele, de cel mai mare succes s-a bucurat serialul cu Adrian Paul în rolul nemuritorului Duncan McLeod, care a fost difuzat între 1992 și 1998 și a avut șase sezoane și 119 episoade. 

Intriga viitorului film este încă necunoscută și nu se știe, deocamdată, nici dacă personajul pe care urmează să-l joace Henry Cavill va fi unul nou introdus în poveste sau unul deja cunoscut. Proiectul unui remake după „Nemuritorul” nu este deloc nou, iar de-a lungul timpului au fost implicați în producția sa inclusiv Ryan Reynolds și Justin Lin. Surse apropiate proiectului susțin însă că, de data aceasta, povestea are șanse să demareze cu adevărat. 

Noul film „Nemuritorul” îi va aduce, mai mult ca sigur, și mai mulți fani lui Henry Cavill. Aceștia li se vor adăuga admiratorilor pe care actorul îi are deja după rolul lui Superman din „Man of Steel: Eroul” (2013), „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” (2016), „Liga Dreptății” (2017) și „Zack Snyder – Liga dreptății” (2021), dar și după rolul din „Misiune: Imposibilă. Declinul” (2018). 

 

Actorul are în proiect încă două filme cu Superman, iar în prezent filmează pentru al doilea sezon al serialului Netflix „The Witcher”. Nu peste mult timp îl vom revedea, de asemenea, pe post de Sherlock Holmes în continuarea îndrăgitului film Netflix „Enola Holmes”, alături de adolescenta Millie Bobby Brown, care revine în rolul titular.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton