Homepage  / Vedete / Vedete străine

Henry Cavill, interpretul lui Superman și al vrăjitorului din „The Witcher”, a luat o decizie radicală în cariera sa. Ce va face de acum

Henry Cavill, interpretul lui Superman și al vrăjitorului din „The Witcher”, a luat o decizie radicală în cariera sa. Ce va face de acum

de Redactia Tvmania

Actorul britanic Henry Cavill (38 de ani) a simțit, se pare, nevoia unei schimbări: după o serie de bărbați cu puteri supranaturale, va juca rolul unui profesor ghinionist în dragoste, în comedia romantică „The Rosie Project”. 

 

Henry Cavill va interpreta un profesor universitar ghinionist care creează un chestionar elaborat, în efortul de a-și găsi o soție. Când întâlnește o femeie nonconformistă care nu se potrivește cu niciuna dintre „cerințele” sale, el este surprins să descopere că aceasta ar putea fi femeia perfectă pentru el.
Numeroși actori au cochetat cu „The Rosie Project” de-a lungul anilor, inclusiv Ryan Reynolds și Jake Gyllenhaal, până când, în cele din urmă, o ofertă și-a făcut drum către Cavill, care este pe val acum după succesul serialului „The Witcher” și al filmului „Enola Holmes”, disponibile pe Netflix.

Henry Cavill a terminat la finalul primăverii filmările la sezonul 2 din „The Witcher”, unde are rolul principal, al „vrăjitorului” Geralt din Rivia, sezon care va avea premiera pe 17 decembrie la Netflix. Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă. 

De asemenea, Cavill va începe în această toamnă și filmările la continuarea peliculei „Enola Holmes”, scrie Collider, dar și la noul thriller de spionaj al lui Matthew Vaughn, Argylle. Astfel, „The Rosie Project” nu va începe producția decât la începutul anului viitor.

Să nu uităm însă că Henry Cavill va avea rolul principal și în remake-ul filmului „Nemuritorul”, așa că programul său este plin, fără a mai pune la socoteală zvonurile că și-ar pune din nou pelerina roșie a lui Superman, pentru un nouă aventura marca D.C Comics!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton