Homepage  / Vedete / Vedete străine

Henry Cavill în discuții să revină în rolul lui Superman. Se pregătește o nouă producție

Henry Cavill în discuții să revină în rolul lui Superman. Se pregătește o nouă producție

de Redactia Tvmania

Henry Cavill încă nu renunță la pelerina lui Superman. Surse au confirmat pentru Variety că actorul, care a jucat în pelicula „Man of Steel”, se află în discuții pentru a reveni în rolul lui Superman într-un nou film DC Comics.

Cavill a jucat rolul eroului și „Batman v Superman” în 2016 și în „Justice League”. În cadrul unui interviu oferit în decembrie pentru Mens Health actorul a dezvăluit că nu a renunțat la rol:

„Pelerina este încă în dulap este încă a mea. Nu am renunțat la rol. Sunt încă multe de oferit pentru Superman. O mulțime de povești de realizat. Tot ce vă pot spune este că veți vedea mai multe în viitor”, declara atunci Henry Cavill.

Actorul a jucat rolul dual al lui Clark Kent/Superman în Man of Steel, în Batman v. Superman: Dawn of Justice și Justice League. Acesta și-a făcut debutul în The Count of Monte Cristo și a mai apărut în The Tudors (serial nominalizat la Golden Globes), Whatever Works, Immortals, Cold Light of Day și The Man from U.N.C.L.E. Henry Cavill a co-fondat Promethean Productions împreună cu Charlie Cavill (fratele său) și Ben Blankenship.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton