Homepage  / Netflix

Henry Cavill părăsește „The Witcher”! Motivul pentru care actorul va fi înlocuit în sezonul 4

Henry Cavill părăsește „The Witcher”! Motivul pentru care actorul va fi înlocuit în sezonul 4
8

de Mioara Tronaru,

În acest weekend actorul Henry Cavill a anunțat că se desparte de serialul de la Netflix începând cu sezonul al patrulea. Liam Hemsworth va fi cel care va prelua rolul lui Geralt of Rivia, din „The Witcher”.

Serialul fantasy „The Witcher” a primit undă verde de la Netflix pentru sezonul al patrulea, dar această veste a venit și cu una bulversantă. Chiar fața personajului principal al producției va fi schimbată. Henry Cavill părăsește „The Witcher” și Liam Hemsworth va prelua rolul principal, acela al lui Geralt din Rivia, începând cu sezonul al patrulea.

Gigantul de streaming a confirmat știrea sâmbăta trecută, după declarațiile postate pe rețelele de socializare de Liam Hemsworth și Henry Cavill. Schimbarea pare a fi fost făcută amiabil.

Ce spune Henry Cavill

„Drumul meu ca Geralt din Rivia a fost plin de monștri și e aventuri, dar acum voi pune deoparte medalionul și sabia mea. În locul meu, fantasticul domn Liam Hemsworth va prelua mantia lupului alb. La fel ca unul dintre cele mai mari personaje literare, o să-i predau ștafeta cu reverență pentru timpul petrecut interpretându-l pe Geralt și cu entuziasm pentru a vedea modul în care Liam va interpreta acest personaj fascinant și plin de nuanțe. Liam, dragul meu domn, acest personaj are o profunzime extraordinară, să te distrezi interpretându-l și descoperindu-l”, a scris Cavill pe Instagram.

Răspunsul lui Liam Hemsworth

„Ca fan «The Witcher», sunt încântat de oportunitatea de a-l interpreta pe Geralt din Rivia. Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt mai mult decât onorat să preiau personajul în următorul capitol al aventurii sale. Henry, eu sunt unul dintre fanii tăi de ani de zile și m-a inspirat foarte mult modul în care te-ai apropiat de acest personaj foarte iubit. Poate mă arunc la un personaj prea mare pentru mine, dar sunt cu adevărat entuziasmat de ideea de a intra în lumea «The Witcher»”, spune Hemsworth, pe aceeași rețea de soacilizare.

Netflix confirmă schimbarea

Pagina oficială a serialului, The Witcher Netflix, postează anunțul schimbării actorului din rolul principal: „E oficial: «The Witcher» se întoarce cu sezonul al patrulea, în care Henry Cavill îi va presa armele lui Liam Hemsworth, noul Geralt of Rivia după sezonul al treilea. Bun venit în familia Witcher, Liam Hemsworth!”.
Dar comentariile fanilor nu sunt prea binevoitoare în fața acestei schimbări.

De ce a renunțat la „The Witcher”

Henry Cavill a interpretat rolul vânătorului de monștri Geralt din Rivia din „The Witcher” încă de la începutul serialului de la Netflix, din decembrie 2019. Al treilea sezon, a cărui dată de lansare este programată pentru vara lui 2023, va fi ultimul în care-l vom vedea pe actor.

Până atunci, fanii se vor delecta cu prequel-ul „The Witcher: Blood Origin”, miniseria de patru episoade cu Michelle Yeoh, care va fi lansat de Crăciun.

Liam Hemsworth este cunoscut mai ales pentru rolul Gale Hawthorne din seria „Jocurile foamei”, în care a jucat alături de Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson. Acum, este pe afișul noului thriller al lui Russell Crowe, „Poker Face”.

Henry Cavill este unul dintre cei mai ocupați actori de la Hollywood din acest moment. Joacă alături de Millie Bobby Brown în „Enola Holmes 2”, care urmează să intre pe Netflix și a semnat recent să joace în noul film al lui Guy Ritchie, „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”. În plus, Henry Cavill a confirmat că va fi din nou Superman în următorul film Warner Bros., în condițiile în care nici scenaristul, nici regizorul nu au fost anunțați.

Unele voci avizate din lumea filmului spun că tocmai din cauza acestui program extrem de încărcat l-a făcut pe actor să renunțe la colaborarea cu Netflix, în plus tot mai multe zvonuri apărute sugerează că și managementul actorului i-ar fi sugerat să renunțe la seriale.

„The Witcher” Season 2 (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton