Homepage  / Cinema / Vedete străine

Henry Cavill reia rolul lui Superman, alături de Dwayne Johnson

Henry Cavill reia rolul lui Superman, alături de Dwayne Johnson

de Andreea Hentea,

După ce „Adam întunecatul”, lansat pe 21 octombrie,a încasat în weekend 140 de milioane de dolari la nivel global (ajungând în momentul de față la un total de 209 milioane de dolari), este limpede că vom vedea și un al doilea film cu Dwayne Johnson în chip de anti-erou. Noutatea este că în această estimată continuare i se va alătura și Henry Cavill, care va relua rolul lui Superman, scrie deadline.com.

Dintr-un teaser deja postat pe Instagram, s-a aflat că Superman va apărea alături de Adam întunecatul într-un viitor film. Știrea nu este deloc o surpriză, de vreme ce Deadline anunțase încă din 2020 întâlnirea celor doi supereroi într-un al doilea film.

Henry Cavill a avut o apariție scurtisimă și în „Adam întunecatul” (care rulează în prezent în cinematografe), nefiind însă trecut pe generic. Deocamdată, se pare că actorul este încă în discuțiile finale pentru noul rol al lui Superman și că nu există un regizor sau un scenarist atașat proiectului. Studiourile Warner Bros. au refuzat să comenteze știrea.

Henry Cavill a realizat un video în premieră, în colaborare cu Instagram

Henry Cavill tocmai a postat însă un video pe Instagram, în care le transmite fanilor: „Am vrut să aștept weekendul înainte de a posta asta, ca să aveți timp să vedeți «Adam întunecatul». Acum, că cei mai mulți ați făcut-o, vă pot spune oficial că mă voi întoarce la rolul lui Superman. Imaginea de mai jos (cu Cavill în costumul lui Superman – n.r.) și ceea ce vedem în filmul cu Dwayne Johnson este doar un mic indiciu al celor ce vor urma, prieteni. Zorii speranței se reînnoiesc. Vă mulțumesc pentru răbdare, vă va fi răsplătită”.

Îndrăgitul actor a colaborat cu cei de la Instagram și cu numeroși creatori, alcătuind o adevărată echipă pentru a realiza un asemenea video. Este întâia oară când Instagram cooperează în acest fel cu un actor, pentru a anunța o știre de acest gen. Ceva asemănător a mai fost făcut anterior doar pentru Beyoncé, cu ocazia lansării albumului ei, „Renaissance”.

Fanii pot remixa acum materiale video, audio și foto cu ajutorul Instagram Reels. Preferatele lui Cavill vor fi postate pe canalul său, Destinations, în zilele următoare.

Henry Cavill (39 de ani) l-a interpretat pentru întâia oară pe Superman în „Man of Steel: Eroul” (2013), regizat de Zack Snyder, apoi în „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” (2016), în „Liga Dreptății” (2017) și în „Zack Snyder – Liga dreptății” (2021). Ultimele trei filme au încasat, împreună, 2,2 miliarde de dolari la nivel global.

Din 4 noiembrie îl putem revedea pe Henry Cavill la Netflix, jucându-se de-a Sherlock Holmes în simpaticul „Enola Holmes 2”, o nouă aventură în care apare alături de Millie Bobby Brown și Helena Bonham Carter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton