Homepage  / Vedete / Vedete străine

Henry Cavill a fost concediat! De ce nu se va întoarce în rolul lui Superman

Henry Cavill a fost concediat! De ce nu se va întoarce în rolul lui Superman
11

de Andra Stana,

Henry Cavill i-a făcut pe fanii DC din întreaga lume să plângă, după ce, miercuri, a anunțat că nu va mai îmbrăca pelerina roșie a lui Superman în universul cinematografic extins al DC Comics.

Henry Cavill a pus în cui pelerina lui Superman

Vestea că Henry Cavill nu va juca rolul lui Superman i-a uimit pe fani. Și asta pentru că actorul anunțase cu doar două luni în urmă că se va întoarce în rolul Omului de Oțel. Cavill a făcut chiar o apariție în rolul lui Superman într-o scenă de la jumătatea filmului „Black Adam”, filmul DC cu Dwayne Johnson.

Pe Instagram, Cavill a explicat că a avut o întâlnire cu James Gunn și cu producătorul Peter Safran, care în octombrie au fost numiți copreședinți și directori executivi ai DC Studios, scrie cnn.com.

„Până la urmă, nu mă voi întoarce în rolul lui Superman”, a scris Cavill. „După ce studioul mi-a spus să anunț întoarcerea mea în octombrie, înainte de angajarea lor, această veste nu este cea mai ușoară, dar asta e viața. Schimbarea gărzii este ceva ce se întâmplă. Respect acest lucru”.

Cavill a spus că, în ciuda faptului că nu și-a revendicat rolul, „Superman este încă în preajmă”.

Henry Cavill s-a răzgândit! De ce nu se va întoarce în rolul lui SupermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Tot ceea ce reprezintă el încă există, iar exemplele pe care ni le dă sunt încă acolo!”, a scris el. „Rândul meu de a purta pelerina a trecut, dar ceea ce reprezintă Superman nu va trece niciodată. A fost o călătorie distractivă cu voi toți, înainte și în sus.”

Noile proiecte DC, anunțate la începutul lui 2023

De asemenea, Gunn a intrat miercuri pe rețelele de socializare și a scris pe Twitter că el și Safran „au o listă DC pregătită, pentru care nu am putea fi mai încântați; vom putea împărtăși câteva informații interesante despre primele noastre proiecte la începutul noului an”.

„Pe listă se numără și Superman. În etapele inițiale, povestea noastră se va concentra pe o parte mai timpurie a vieții lui Superman, așa că personajul nu va fi interpretat de Henry Cavill”, a declarat Gunn.

Gunn a început apoi să răspundă la întrebările fanilor, unde a confirmat, printre altele, că a scris un film despre Superman de ceva vreme.

Anunțul de miercuri vine, de asemenea, în urma ieșirii lui Cavill din serialul Netflix „The Witcher”, după ce a fost protagonistul principal timp de trei sezoane. Actorul Liam Hemsworth îi va lua locul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton