Homepage  / Cinema / Vedete străine

Henry Cavill și Eiza González joacă în noul film al lui Guy Ritchie

Henry Cavill și Eiza González joacă în noul film al lui Guy Ritchie

de Andreea Hentea,

Henry Cavill și Eiza González vor juca în filmul de spionaj „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, regizat de Guy Ritchie, a cărui acțiune este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie deadline.com.

Până să îmbrace din nou costumul lui Superman, Henry Cavill a fost distribuit de celebrul regizor Guy Ritchie și de influentul producător Jerry Bruckheimer („Top Gun: Maverick”) în rolul principal din noul lor film, „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”. Alături de Henry Cavill o vom vedea pe frumoasa Eiza González („Baby Driver”). Producția are deja bugetul asigurat, iar negocierile pentru vânzarea sa la nivel global au început, de asemenea. Guy Ritchie va începe filmările în luna ianuarie, în Turcia.

Eiza González

Filmul „The Ministry of Ungentlemanly Warfare” va fi inspirat din evenimente reale și va prezenta organizația secretă a premierului britanic Winston Churchill și a scriitorului Ian Fleming (creatorul lui James Bond), existentă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Tehnicile de luptă neconvenționale și cu totul „improprii unor gentlemani” folosite de această echipă clandestină împotriva naziștilor au ajutat, se pare, la schimbarea cursului războiului și au dat naștere, într-o măsură, operațiilor militare moderne numite „Black Ops”.

Ce eroi vom vedea

Henry Cavill, care între „The Witcher” și viitorul film cu Superman a mai jucat o dată rolul lui Sherlock Holmes, în amuzantul „Enola Holmes 2” (disponibil din 4 noiembrie la Netflix), va juca în filmul lui Guy Ritchie rolul liderului acestei organizații secrete de luptă. Distribuirea sa vine ca urmare a apariției sale surpriză din post-genericul filmului „Black Adam” și a anunțului că va relua rolul lui Superman în viitoarele filme din universul DC Comics.

Henry Cavill

Atrăgătoarea Eiza González (32 de ani), care a jucat recent în thrillerul „Ambulanța: Salvare contracronometru” (2022), va interpreta un lunetist militar cu abilități extraordinare pentru spionaj.

Printre proiectele ei următoare se numără filmul SF „The Three Body Problem”, care se va vedea la Netflix, și serialul „Extrapolations”, care va fi distribuit de Apple TV+ și în care Eiza González urmează să joace alături de Marion Cotillard, Tobey Maguire, Kit Harington, Sienna Miller, Forest Whitaker, David Schwimmer, Tahar Rahim și Gemma Chan.

Se pare că în filmul „The Ministry of Ungentlemanly Warfare” vor exista o mulțime de personaje pline de culoare, concepute în maniera celor din „Ticăloși fără glorie”/ „Inglourious Basterds”, al lui Quentin Tarantino. Guy Ritchie și Jerry Bruckheimer intenționează să inaugureze, cu acest film, o franciză cinematografică.

Scenariul filmului, scris de Guy Ritchie și Arash Amel, are la bază apreciata carte omonimă a corespondentului de război și istoricului militar Damien Lewis. Versiunile de lucru ale scenariului au fost scrise de Paul Tamasy și Eric Johnson.

Guy Ritchie și Henry Cavill au mai lucrat împreună la filmul de acțiune „Agentul de la U.N.C.L.E” / „The Man From U.N.C.L.E” (2015).

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton