Homepage  / Filme Online / Netflix

Henry Golding va juca în „Persuasiune”, noua ecranizare Netflix după Jane Austen

Henry Golding va juca în „Persuasiune”, noua ecranizare Netflix după Jane Austen

de Redactia Tvmania

Henry Golding (34 de ani), cunoscut din comedia romantică „Asiatici bogați și nebuni”, dar și din „O simplă favoare”, „Gangsteri cu stil” și „O nouă poveste de Crăciun”, va juca un nou tip de erou în „Persuasiune”, cea mai nouă ecranizare după Jane Austen, scrie empireonline.com. 

 

După ce serialul Netflix „Bridgerton” a acaparat toată atenția iubitorilor de povești de epocă, o nouă ecranizare promițătoare captează interesul cinefililor. Este vorba despre un film realizat tot de Netflix, după romanul „Persuasiune”, ultima carte finalizată de celebra scriitoare Jane Austen. 

 

Publicat în 1817, la șase luni după moartea scriitoarei, romanul o are ca eroină pe Anne Elliot, o englezoaică de 27 de ani care se mută cu familia la Bath pentru a scăpa de datorii. Ea își reîntâlnește fosta iubire, pe căpitanul de marină Frederick Wentworth, când familia ei își închiriază vechea casă amiralului Croft și soției lui, sora lui Frederick. Anne, care fusese logodită cu el, încă îl iubește, dar bărbatul pare să aibă o nouă relație, iar Anne este curtată de un văr care ar putea salva familia de la faliment. 

 

S-a anunțat deja că Anne Elliott va fi jucată de Dakota Johnson (cunoscută din „A Bigger Splash: Pasiuni periculoase”, dar mai ales din  populara franciză „Cincizeci de umbre ale lui Grey”) în această nouă și ambițioasă ecranizare Netflix, care va fi o abordare modernă și plină de spirit a poveștii lui Jane Austen. În această versiune, Anne Elliot va fi o tânără nonconformistă și emancipată, iar nesuferitul văr care o curtează, domnul Elliot, tocmai s-a anunțat că va fi jucat de charismaticul Henry Golding. 


Scenariul scris de Ron Bass și Alice Victoria Winslow îi dă actorului originar din Malaezia șansa de a interpreta un alt tip de rol decât eroul cuceritor și zâmbitor cu care ne-a obișnuit și de-a intra în pielea unuia dintre nobilii aroganți atât de bine conturați de Jane Austen. Regia îi va aparține reputatei regizoare de teatru Carrie Cracknell, care va debuta în cinema cu această mult-așteptată ecranizare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton