Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Hilal Altınbilek („Mă numesc Züleyha”) are o relație cu fostul iubit al unui fotomodel celebru

Hilal Altınbilek („Mă numesc Züleyha”) are o relație cu fostul iubit al unui fotomodel celebru

de Anda Dincă,

Tabloidele turcești au un subiect fierbinte zilele acestea: viața amoroasă a frumoasei Hilal Altınbilek, protagonista serialului „Mă numesc Züleyha” (difuzat și la noi anul trecut de Kanal D). Conform haberturk.com, aceasta ar trăi de o lună o poveste de dragoste cu scriitorul turc Metin Hara, fostul iubit al fotomodelului Adriana Lima.

Relația lor nu a mai putut fi ascunsă, căci de curând paparazzi i-au surprins ținându-se de mână la ieșirea dintr-un restaurant din cartierul Arnavutköy din Istanbul. Aflați față în față cu reporterii cei doi nu făcut vreo declarație, doar Hilal a salutat ziariștii.

Metin (39 de ani) este un cunoscut scriitor de cărți de dezvoltare personală, speaker motivațional și terapeut energetic. Dar și mai faimos pentru faptul că s-a iubit între 2017-2019 cu modelul de origine braziliană Adriana Lima. Hilal nu este prima actriță turcoaică care îi cade în mreje lui Metin. În 2016, el a mai avut o relație și cu Beste Kökdemir (Meleksima din „Kösem”).

La rândul ei și Hilal (30 de ani) s-a iubit cu un coleg de breaslă în urmă cu mai mulți ani, cu actorul Mert Yazıcıoğlu (Trandafirul negru, Love 101), iar la filmările “Mă numesc Züleyha” ar fi făcut nu una, ci două cuceriri. Presa turcă a scris în 2019-2020 că s-a iubit atât cu Uğur Güneş (Yilmaz în serial), cât și cu Kerem Alışık (Fekeli). Vremurile acelea sunt însă apuse! Hilal zâmbește acum la brațul lui Metin Hara și se pregătește de încă un sezon, cel cu numărul 4, al producției care i-a adus popularitate atât în țara natală, cât și la noi. Serialul „Mă numesc Züleyha” (“Bir Zamanlar Çukurova”) a avut premiera în Turcia în toamna lui 2018, la postul atv, iar noile episoade sunt așteptate pe micile ecrane turcești în luna septembrie.

CITEȘTE ȘI:

Foto: Instagram Hilal Altinbilek

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton