Homepage  / Vedete străine

Hilal Altinbilek („Mă numesc Züleyha”) nu are noroc în dragoste. S-a despărțit definitiv de scriitorul Metin Hara

Hilal Altinbilek („Mă numesc Züleyha”) nu are noroc în dragoste. S-a despărțit definitiv de scriitorul Metin Hara
7

de Anda Dincă,

Un an, atât a durat relația dintre actrița Hilal Altinbilek, protagonista serialui „Mă numesc Züleyha” (“Bir Zamanlar Çukurova”), și scriitorul Metin Hara. Cei doi au pus punct definitiv poveștii lor de iubire, anunță cnnturk.com.

Hilal și Metin s-au mai despărțit pentru scurtă durată și în luna mai, dar au decis în vară să-și mai dea o șansă. Vestea despărțirii lor i-a luat prin surprindere pe apropiați care îi vedeau căsătoriți. Metin e un cunoscut scriitor de cărți de dezvoltare personală, speaker motivațional și terapeut energetic.

El s-a iubit între 2017-2019 cu modelul de origine braziliană Adriana Lima, iar în 2016 a ieșit împreună cu actrița Beste Kökdemir („Kösem”).

Nu se cunosc adevăratele motive ale separării dintre Metin și Hilal, însă presa turcă susține că de vină ar fi fost “gelozia”. Pentru a clarifica situația, Hilal a declarat de curând celor de la aksam.com.tr: “Am decis să ne despărțim de comun acord, nu avem nicio problemă. Sper ca acest lucru va fi benefic pentru amândoi”

Hilal Altinbilek a avut în urmă cu mai mulți ani o relație cu actorul Mert Yazıcıoğlu (“Trandafirul negru”, “Love 101”), iar la filmările “Mă numesc Züleyha” ar fi făcut două cuceriri.

Ziariștii turci au scris că în perioada 2019-2020 ea ar fi avut idile atât cu Uğur Güneş (Yilmaz în serial), cât și cu Kerem Alışık (Fekeli). Actrița nu a dat curs zvonurilor apărute, declarând de fiecare de dată că are doare relații de prietenie pe platouri. 

Hilal Altinbilek va juca într-un nou serial toamna aceasta

Cât privește cariera, frumoasa actriță în vârstă de 31 de ani va juca într-un serial psihologic, ale cărui filmări vor începe în octombrie. Producția se va numi “Source of life”/ “Sursa vieții” și va fi regizată de cunoscuta Hilal Saral (cea care a realizat “Dragoste infinită”). De scenariu se va ocupa Nuran Evren Șit, care a lucrat și la serialul “Un alt sine” de la Netflix.

Partenerul lui Hilal în acest serial va fi Birkan Sokullu (cunoscut la noi pentru rolurile din “În numele fericirii” și “În dragoste și în război”). “Ab-ı Hayat” va spune poveștile misterioase ale unor personaje care trăiesc într-un conac de lux.  

hilalaltinbilek-302057392_187708320316834_7217767484786605341_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton