Homepage  / Vedete / Vedete străine

Hilal Altınbilek: Vacanță la Bodrum înainte de filmările pentru sezonul 3 din „Mă numesc Züleyha”

Hilal Altınbilek: Vacanță la Bodrum înainte de filmările pentru sezonul 3 din „Mă numesc Züleyha”

de Redactia Tvmania

După săptămâni întregi de izolare petrecute acasă, Hilal Altınbilek, protagonista din „Mă numesc Züleyha”, a profitat de relaxarea condițiilor de călătorie din Turcia și a fugit în vacanță la Bodrum, la sfârșitul lunii iunie.

 

Pe plaja de la Bodrum, stațiunea favorită a vedetelor din Turcia, au surprins-o paparazzi site-ului Gecce: cu o siluetă impecabilă, Hilal (29 de ani) s-a jucat cu copilul unei prietene, s-a relaxat la soare și a citit. La plajă, actrița a fost surprinsă de fiecare dată singură, fără să fie însoțită de vreun bărbat, cu atât mai puțin de cei doi colegi ai săi din „Mă numesc Züleyha”, Uğur Güneş (Yilmaz în serial) sau Kerem Alışık (Fekeli), cu care a fost combinată recent de tabloidele turcești. De altfel, Kerem Alışık a declarat săptămâna trecută pentru www.posta.com.tr că este singur, spulberând bârfele preluate de site-urile mondene din Turcia.

 

Hilal Altınbilek și colegii săi se vor revedea însă în curând pe platourile serialului. Filmările pentru „Mă numesc Züleyha”, oprite forțat în luna martie din cauza pandemiei, vor fi reluate la începutul lui august, pentru sezonul 3, așteptat să înceapă la postul turcesc ATV în a treia săptămână din septembrie. Iar planurile producătorilor sunt ca echipa să înregistreze cât mai mult material în avans. Există însă o problemă: în Adana, acolo unde se filmează serialul, este foarte cald în toiul verii, ceea ce va pune clar probleme nu doar actorilor, ci tuturor celor implicați în proiect.

 

Din 13 iulie, Kanal D va difuza „Mă numesc Züleyha” doar în serile de luni și marți, în restul săptămânii fiind programată noua producție „Dragoste și secrete”, care începe pe 15 iulie și care va fi difuzată miercuri, joi și vineri de la 20.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton