Homepage  / Vedete străine

Hilaria Baldwin, despre decizia ei de a aduce pe lume un copil prin mamă surogat. De ce s-a simțit rușinată

Hilaria Baldwin, despre decizia ei de a aduce pe lume un copil prin mamă surogat. De ce s-a simțit rușinată
7

de Roxana Mirea,

Hilaria Baldwin a dat naștere la șase dintre cei șapte copii ai săi - dar asta nu înseamnă că Lucia, care s-a născut prin intermediul unei mame surogat, este "mai puțin" fiica ei. În timpul unui episod din podcastul ei "Witches Anonymous", soția lui Alec Baldwin a vorbit despre folosirea unei mame surogat pentru a o avea pe Lucia - care s-a născut în februarie 2021 - după "două avorturi spontane" în 2019.

Hilaria Baldwin, despre fiica ei care s-a născut prin mamă surogat

După ce a precizat că „există multe moduri diferite de a deveni părinte„, ea a spus: „Nu fac nicio diferență între fiica mea, care s-a născut prin mamă surogat, și ceilalți șase copii pe care i-am purtat în pântece”.

Nu există nicio diferență”, a insistat ea, potrivit Page Six. „Iar oamenii presupun că sunt mai puțin mamă, că ea este mai puțin fiica mea. … Ea este la fel de atașată de mine ca toți ceilalți copii ai mei”.

Hilaria – care și-a întâmpinat cel de-al șaptelea copil cu soțul său Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, în luna septembrie a anului trecut – a precizat: „Suntem considerate a fi reproducătoare în multe feluri – și asta sunt eu, care am șapte copii – dar înțeleg că legătura istorică a femeilor este cea de reproducătoare. Iar dacă nu poți să te înmulțești în mod tradițional sau nu vrei să te înmulțești în mod tradițional, oamenii cred că au dreptul să vorbească despre asta.”

Hilaria Baldwin păstrează legătura cu mama surogat

Hilaria Baldwin a continuat să împărtășească faptul că a fost „rușinată” pentru că a ales „calea maternității surogat”, deoarece mulți au făcut-o să se simtă ca o „persoană exclusă” pentru că reușise să ducă sarcini la bun sfârșit înainte.

Ei nu-mi cunosc povestea pentru că încă nu am împărtășit-o oamenilor”, a explicat ea. „Și unul dintre motivele pentru care nu am împărtășit-o cu oamenii este că nu au fost foarte drăguți în legătură cu ea. M-a întristat foarte tare – sentimentul de judecată”.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ea a spus că ea și Alec s-au uitat recent „prin câteva articole care au fost scrise despre” ea și Lucia atunci când s-a născut, menționând că a simțit că mulți dintre reporteri „și-au făcut timp să scrie despre validitatea [Luciei] – nu doar ca parte a familiei, ci și despre validitatea ei în ceea ce privește existența”.

Ei se întreabă dacă ar fi trebuit să fac asta, ceea ce, prin urmare, înseamnă că se întreabă dacă ea ar trebui să existe”, a susținut Hilaria. În ceea ce privește identitatea mamei surogat, Hilaria a spus că „nu va spune numele mamei surogat pentru că nu asta își dorește”. Cu toate acestea, Hilaria a susținut că au o relație „uimitoare” și „vorbesc aproape în fiecare zi”. „Suntem atât de apropiate și am trecut prin transformări atât de uimitoare împreună„, a împărtășit ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton