Homepage  / Vedete / Vedete străine

Hilaria Baldwin, imagine adorabilă cu burtica de gravidă. Ce spune despre a șaptea sarcină

Hilaria Baldwin, imagine adorabilă cu burtica de gravidă. Ce spune despre a șaptea sarcină
3

de Andra Stana,

Hilaria și Alec Baldwin vor deveni din nou părinți. Va fi cel de-al șaptelea copil pe care instructorul de yoga îl are împreună celebrul actor. De curând, Hilaria s-a lăudat în mediul online cu burtica de gravidă care începe să se vadă din ce în ce mai mult.

O veste bună pentru cuplul Baldwin

Instructorul de yoga – care așteaptă al șaptelea copil cu soțul Alec Baldwin – și-a arătat burta în creștere prin intermediul unui story, luni, pe pagina personală de Instagram.

În videoclip, o Hilaria zâmbitoare, îmbrăcată într-o cămasă maxi albastră, își mângâie mândră burtica de gravidă, scrie pagesix.com.

hilaria-baldwin-sarcina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cum au anunțat Hilaria și Alec Baldwin că vor deveni din nou părinți

Hilaria a anunțat pe Instagram că ea și Alec Baldwin vor deveni iar părinți.

„După multe suişuri şi coborâşuri care s-au întâmplat în ultimii ani, avem o surpriză uriaşă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în toamna asta. Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste.”, a fost anunțul Hilariei pe Instagram. 

„Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a adăugat soţia lui Alec Baldwin.

Hilaria a revenit cu această veste mare pe social media, după o perioadă de pauză. ”Mi-a fost dor de voi şi abia aştept să ne continuăm această călătorie nebună pe care o numim viaţă! Vă transmitem dragostea noastră”, a mai declarat viitoarea mămică.

În afară de cei 6 copii pe care îi are cu Hilaria, Alec mai are o fiică cu Kim Basinger, fosta sa soţie. Tânăra se numește Ireland şi a împlinit 26 de ani. Cu actuala soţie, Baldwin are copii cu vârste cuprinse între 18 luni şi 8 ani.

Sursa foto: Hepta, captură Insta Story

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton