Homepage  / Vedete străine

Portret de familie! Hilaria Baldwin, prima imagine alături de Alec Baldwin și cei șapte copii ai lor

Portret de familie! Hilaria Baldwin, prima imagine alături de Alec Baldwin și cei șapte copii ai lor
6

de Roxana Mirea,

Hilaria Baldwin a împărtășit pe Instagram un portret emoționant de familie. În imaginea respectivă, ea apare alături de soțul ei, Alec Baldwin, și cei șapte copii ai lor. Ultimul copil al cuplului a venit pe lume pe 22 septembrie și a primit numele Ilaria Catalina Irena.

Hilaria Baldwin, alături de Alec Baldwin și cei șapte copii

Hilaria Baldwin se acomodează cu viața de mamă a șapte copii. Luni, aceasta a împărtășit prima fotografie de familie de când ea și soțul ei, Alec Baldwin, au devenit părinți pentru a șaptea oară. Fiica lor, Ilaria Catalina Irena, s-a născut pe 22 septembrie.

Prima noastră fotografie cu cei mai mici Baldwin! Ce echipă de vis Baldwinito”, a scris ea pe Instagram, menționând-o și pe fiica cea mare a lui Alec. „Irlanda, ți se simte lipsa și ești iubită.” Ireland este fiica pe care Alec Baldwin o are cu fosta lui parteneră, Kim Bassinger.

Hilaria și Alec Baldwin sunt părinții fiilor Eduardo Pao Lucas, în vârstă de 2 ani, Romeo Alejandro David, în vârstă de 4 ani, Leonardo Ángel Charles, în vârstă de 6 ani și Rafael Thomas, în vârstă de 7 ani. De asemenea, ei au și trei fiice: pe Ilaria, Maria Lucia Victoria, în vârstă de 18 luni și pe Carmen Gabriela, în vârstă de 9 ani.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Miercuri, într-o scrisoare deschisă către fiica ei nou-născută, alături de un videoclip cu fetița, Hilaria a împărtășit pe Instagram, că vrea ca aceasta „să știe cât de fericiți suntem că ai intrat în viața noastră”.

Suntem epuizați, încercând să jonglăm cu această tranziție… încercând să fim părinți cât mai buni pentru frații tăi, încercând să fim cât mai prezenți și mai activi posibil, încercând în același timp să am compasiune pentru corpul meu care tocmai a născut un copil. Este un echilibru greu și unul pe care nu cred că îl fac foarte bine, deoarece mă trage de inimă într-un mod atât de dureros atunci când simt că nu dau suficient pentru toți copiii mei. Vinovăția de mamă… este reală”, a mai scris ea.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton