Homepage  / Vedete / Vedete străine

Hilaria Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare unde Halyna Hatchins și-a pierdut viața. Ce mesaj a postat

Hilaria Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare unde Halyna Hatchins și-a pierdut viața. Ce mesaj a postat

de Andra Stana,

Hilaria Baldwin, soția lui Alec Baldwin, a rupt tăcerea la câteva zile după tragedia de pe platourile de filmare ale filmului „Rust”, în urma căreia regizorul de imagine Halyna Hatchins (42) și-a pierdut viața. Mai precis, prin intermediul unei postări online, Hilaria a declarat că este „șocată și îndurerată” după accidentul tragic în care a fost implicat și soțul ei.

Hilaria Baldwin: „Inima mea este cu Halyna”

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Hilaria Baldwin a scris: „Inima mea este cu Halyna.”. Apoi a continuat astfel: „Cu soțul ei. Cu fiul ei. Cu familia și cei dragi ei. Și cu Alex. Nu există cuvinte care să exprime șocul și durerea unui astfel de accident.”, a scris soția lui Alec Baldwin pe contul personal de socializare, citată de hollywoodreporter.com.

Acest mesaj vine la câteva zile de la producerea unei adevărate tragedii de pe platourile de filmare de la ”Rust”, când Alec Baldwin a împușcat-o în mod accidental pe Halyna Hatchins, unul dintre regizorii de imagine ai peliculei. Având doar 42 de ani, aceasta a murit la spital, din cauza rănilor grave. De asemenea, un alt regizor a fost rănit.

Alec Baldwin, „de neconsolat ore în șir”

O sursă a dezvăluit pentru publicația People că Baldwin, acum în vârstă de 63 de ani, a fost „isteric, dărâmat și absolut de neconsolat ore în șir”, după ce a împușcat-o pe Halyna: „Este devastator ce s-a întâmplat”. Actorul „își anulează toate proiectele pe care le avea în lucru”. „Așa face el față momentelor dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, iese din atenția publicului.”, a mai spus sursa citată.

În week-end, actorul a fost văzut îmbrățișându-i pe soțul și fiul lui Hutchins, după ce au participat împreună la o slujbă în memoria acesteia, scrie filmnow.ro. Baldwin a fost fotografiat plecând dintr-un hotel din Santa Fe, sâmbătă dimineață, împreună cu Matthew Hutchins și fiul lui, Andros, în vârstă de 9 ani.

Ce făcea Alec Baldwin înainte de tragedie. Date din ancheta poliției

Ancheta în ceea ce privește tragedia de pe platourile de filmare ale peliculei „Rust” continuă. Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, iar directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit. Regizorul Joel Souza, care a fost împușcat în umăr, a declarat că Alec Baldwin exersa trasul cu arma când a avut loc tragedia. Scena în timpul căreia s-a produs tragedia se filma la Bonanza Creek Ranch, în New Mexico.

Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, în timpul filmărilor peliculei „Rust”, iar directoarea de imagine Halyna Hutchins (42 de ani) a murit. Regizorul Joel Souza (48 de ani) a fost rănit, fiind împușcat în umăr. Joel Souza a declarat că actorul Alec Baldwin practica trasul cu arma, potrivit declarației eliberată duminică de Biroul Șerifului din Santa Fe, conform CNN.

Regizorul a declarat că Alec Baldwin „stătea într-o strană într-o clădire a bisericii și practica o tragerea încrucișată”. O tragere încrucișată este atunci când un trăgător trage arma dintr-un toc de pe partea opusă a corpului față de mâna de tragere. Souza se uita peste umărul lui Halyna Hutchins „când a auzit ceva ce a sunat precum un bici și apoi zgomot puternic”, conform declarației.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

A început votul pentru Premiile TVMania 2021!

Zarug, despre „Meniul zilei” de la „Asia Express”. Cu cine a păstrat legătura și în ce serial TV va apărea

Ce filme de Halloween vom vedea pe noul post TV, Warner TV

Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul nou-născut. Reacția lui Cabral: „E nenorocire, îți zic!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton