Homepage  / Vedete străine

Hilary Swank a născut gemeni! Prima imagine cu bebelușii. „Nu a fost ușor”

Hilary Swank a născut gemeni! Prima imagine cu bebelușii. „Nu a fost ușor”
7

de Roxana Mirea,

Hilary Swank a născut gemeni! Actrița, în vârstă de 48 de ani, este fericită să-i strângă în brațe pe cei doi copii ai ei, un băiat și o fată. Vedeta, care este căsătorită de patru ani cu Philip Schneider, a declarat anterior că nu a devenit mamă până acum pentru că aștepta să întâlnească bărbatul potrivit alături de care să întemeieze o familie. Hilary Swank a publicat o imagine emoționantă cu gemenii ei.

Hilary Swank a născut gemeni

Hilary Swank a născut gemeni, un băiat și o fată! Actrița, în vârstă de 48 de ani, a împărtășit vestea emoționantă pe Instagram.

Nu a fost ușor. Dar băiete, (și fată!) a meritat”, a scris ea. „Paște fericit! Postând din Raiul pur.”

Vedeta a publicat o imagine, în care a fost surprinsă în timp ce își ținea bebelușii în brațe și privea apusul soarelui. Hilary Swank este căsătorită de patru ani cu Philip Schneider, un „antreprenor de întreprinderi sociale”. Acum, cei doi au devenit prima dată părinți și sunt în culmea fericirii.

Hilary Swank a declarat anul trecut că nu a devenit mamă până la vârsta de 40 de ani pentru că aștepta să apară bărbatul potrivit în viața ei. „Am avut o carieră și nu am avut relația potrivită până… acum patru ani, iar toate elementele trebuiau să se adune și să fie potrivite”, a declarat actrița, potrivit yahoo.com.

Este ceva la care m-am gândit încă de când eram tânără. Este ceva la care mă gândeam, așa că este plăcut să fiu aici și să fiu însărcinată”, a mai adăugat ea.

Actrița a împărtășit prima dată vestea că este însărcinată anul trecut la Good Morning America, spunându-le gazdelor: „Voi fi mamă! Și nu doar de unul, ci de doi. Este atât de frumos să pot vorbi despre asta și să împărtășesc vestea.”

Golden Globe Awards Arrivals – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton