Homepage  / Știri

HISTORY® amână seria “Vremea barbarilor”

HISTORY® amână seria “Vremea barbarilor”

de Redactia Tvmania

UPDATE: HISTORY anunță că din cauza unor modificări interne ale grilei din iunie, serialul „Vremea barbarilor” va fi mutat în luna septembrie.

Noua serie prezintă poveștile adevărate ale unor luptători legendari precum Hannibal, Spartacus, Boudica, Arminius, Attila Hunul, dar și parcursul goților și vandalilor, care au riscat totul pentru a schimba lumea. Serialul urmează să aibă premiera în prima parte a anului viitor.

Vremea barbarilor la HISTORY

Cele 8 episoade ale docu-dramei prezintă povestea adevărată a luptei de 700 de ani pentru doborârea Imperiului Roman, unul dintre cele mai puternice imperii din istoria omenirii. Premiera serialului va avea loc simultan în peste 185 de țări.

“Vremea barbarilor” spune povestea măririi și decăderii Imperiului Roman din perspectiva liderilor rebelilor barbari / revoltelor barbare. Este o călătorie în adâncul revoltelor împotriva puterii absolute. Imperiul Roman îi numea barbari – triburi despre care romanii credeau că nu pot fi civilizate și că existența lor este brutală și marcată de violențe. Totuși, aceste triburi erau formate din bărbați și femei care au dus bătălii legendare ce au marcat cursul istoriei.

“Vremea barbarilor” prezintă poveștile unora dintre cei mai mari luptători, precum Hannibal – care la vârsta de nouă ani a făcut un jurământ de sânge; Spartacus – sclavul devenit liderul revoltei barbare; Boudica – războinica Regină Celtă; Arminius – fiul răpit al Germaniei; Attila – Biciul lui Dumnezeu, Goții – un neam de războinici trădat de imperiu; și Vandalii – luptătorii rătăcitori care au dat lovitra finală Romei. Puse una lângâ cealaltă, aceste povești prezintă modul în care dorința agresivă de expansiune a condus, în final, la căderea unuia dintre cele mai mari imperii din istorie.

“Vremea barbarilor” este produs de October Films pentru HISTORY. Producători executivi din partea HISTORY sunt Kristen Burnsa și Russ McCarroll. Adam Bullmore este, de asemenea, producător executiv, Simon George este regizor executiv, iar Michael Waterhouse este producător din partea October Films.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton