Homepage  / Filme Online

Surorile Sanderson se întorc. Ce se știe despre Hocus Pocus 3

Surorile Sanderson se întorc. Ce se știe despre Hocus Pocus 3

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani. Surorile Sanderson, cele trei vrăjitoare blestemate, se întorc. După ce Hocus Pocus 2 s-a bucurat de succes, un al treilea film este oficial în dezvoltare. Iată primele detalii despre Hocus Pocus 3, realizat de Disney.

Hocus Pocus 3, în dezvoltare la Disney

Disney speră să facă din nou magie cu un nou film Hocus Pocus. Studioul dezvoltă oficial Hocus Pocus 3, a confirmat Sean Bailey – președintele Walt Disney Studios Motion Picture Production – în timp ce discuta despre viitoarele proiecte live-action, într-un articol publicat duminică de The New York Times.

Fanii vor fi cu siguranță încântați de această veste, care vine după ce Hocus Pocus 2 a doborât recorduri de streaming atunci când a debutat pe Disney Plus în septembrie anul trecut. Continuarea a venit la aproape 30 de ani de la filmul original, care a fost lansat în 1993.

Nu au fost oferite alte informații despre potențialul al treilea film, dar vedetele Bette Midler, Kathy Najimy și Sarah Jessica Parker au declarat că ar fi deschise la realizarea unui nou film. Actrițele le interpretează pe surorile Sanderson, cele trei vrăjitoare blestemate care se întorc din morți în Salem, Massachusetts, la zeci de ani după ce au fost izgonite, în căutarea unor suflete tinere pe care să le devoreze.

Întotdeauna am fost invidioasă pe oamenii care reușesc să joace personajul lor preferat de mai multe ori”, a declarat Midler pentru Entertainment Weekly în septembrie. „Mi-ar plăcea să am o franciză – mai ales un personaj pe care îmi place să-l joc.”

Protagonistele, despre Hocus Pocus 3

În vârstă de 77 de ani, câștigătoarea unui premiu Grammy, Emmy și Tony a adăugat că, dacă ar exista un al treilea film Hocus Pocus, nu și-ar putut da seama care ar fi scenariul. „Nu-mi pot imagina care ar fi povestea, dar le iubesc pe Winifred, Sarah, Mary și relația noastră”, a spus Midler. „Este bun pentru femei. Rămânem împreună prin iad și prin mare, dar provocăm haos, și nu multe femei provoacă atât de mult haos!”

Najimy, în vârstă de 66 de ani, a refuzat inițial conceptul unui al treilea film, într-un interviu pentru EW. „Am scos toate poveștile pe care le puteai scoate din asta”, a spus ea, înainte de a recunoaște: „Cred că niciodată să nu spui niciodată. Nu știu dacă există planuri pentru un al treilea, dar știu că fanii sunt dedicați acestui film.”

Parker, în vârstă de 58 de ani, este și ea la bord. „Bineînțeles că aș fi fericită să am o conversație”, a declarat ea pentru EW, „depinde doar de ceea ce vor Kathy și Bette!”

Între timp, trei vedete din filmul original care nu au apărut în continuarea din 2022 ar putea apărea în cel de-al treilea film. Omri Katz (Max), Thora Birch (Dani) și Vinessa Shaw (Allison) au ajutat la distrugerea surorilor Sanderson în primul film.

„Am încercat atât de mult să aducem distribuția originală înapoi și apoi a continuat să nu meargă dintr-un motiv sau altul”, a declarat scenarista Hocus Pocus 2, Jen D’Angelo, pentru Variety. „Dar sper că în Hocus Pocus 3 îi vom vedea pe Max și Alison trăind în California.”

Filmele Hocus Pocus și Hocus Pocus 2 sunt acum disponibile pe Disney Plus.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton