Homepage  / Muzică

Holograf şi Antonia au lansat videoclipul piesei “Întoarce-te acasă”

Holograf şi Antonia au lansat videoclipul piesei “Întoarce-te acasă”

de Redactia Tvmania

Trupa Holograf a filmat alături de Antonia videoclipul piesei “Întoarce-te acasă”.

Ideea acestei colaborări i-a aparţinut lui Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf, care a declarat: “Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne aşteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste aşteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calităţi vocale şi un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiţii”, a spus Petroşel.

Şi Antonia a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Holograf: “Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt nişte artişti pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat şi am acceptat-o fără să stau pe gânduri. “Întoarce-te acasă” este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc”, a spus cântăreaţa.

Videoclipul regizat de Florin Botea va fi lansat pe 24 februarie, de Dragobete. “Abia aştept ca publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătoreşte iubirea”, a zis Antonia.

UPDATE:

Videoclipul a fost lansat pe 24 februarie, de Dragobete. “Abia aştept ca publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătoreşte iubirea”, a completat Antonia.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n-bRMWRIKRs[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton