Homepage  / Televiziune

Hora Brenciu, în acțiune: „E deșteaptă și caldă, precum o ploaie de vară”. Pe cine complimentează artistul. EXCLUSIV

Hora Brenciu, în acțiune: „E deșteaptă și caldă, precum o ploaie de vară”. Pe cine complimentează artistul. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Pe 1 decembrie, Pro TV a pregătit un program dedicat Zilei Naționale a României, dar și aniversării a 27 de ani a postului. Printre gazdele show-urilor speciale se regăsește și Horia Brenciu, un „veteran” deja într-ale divertismentului,care face echipă alături de Iulia Pârlea, prezentoatoarea rubricii „Vremea”. „Generații de distracții” este emisiunea pe care cei doi o vor prezenta. Cât de tare s-au distrat la filmări? Și ce crede Horia despre partenera sa de prezentare?

„DĂ România TARE!”… este sloganul  postului Pro TV, care aniversează pe 1 Decembrie 27 de ani de la prima sa emisie. Bineînțeles, va fi și un program special. Printre edițiile speciale, se regăsește și un shoe de divertisment, „Generații de distracții”, prezentat de Horia Brenciu și Iulia Pârlea, care va intra pe post de la ora 17.00.  Cum au interacționat cei doi amfitrioni, ce vom vedea pe micul ecran dar și ce va face Horia Brenciu împreună cu familia aflăm chiar de la el!


Horia, tu ești deja un „veteran” al show-urilor de divertisment. Iulia, este la început. Cum ați ajuns să prezentați împreună programul special de 1 decembrie?
„Prognozele” destinului! La mine a fost simplu! Efectiv, mi-am dorit o vreme bună de ziua noastră națională! Si așa a și fost… în platou! Raze de soare, cald, zâmbete, cântece si vânt de libertate… cât cuprinde!


Care sunt primele două calități pe care le-ai descoperit la Iulia în timpul înregistrărilor?
Dincolo de frumusețea ei evidentă, Iulia e deșteaptă și caldă, precum o ploaie de vară.  Calitățile ei s-au evidențiat în timpul filmării. A început să cânte tot felul de piese și să aibă inițiativă, exact ca un ciclon de gradul 3. (râde) Finalul a fost ca un curcubeu… tricolor! 

Și cum au decurs filmările? Cât de mult v-ați distrat?

Pentru o primă întâlnire, ne-am distrat destul de copios… Am dansat, am glumit, am râs și am cântat alături de toți invitații nostri. A… și deseori am mai ținut-o strâns de talie. Deh, când ai tocuri ai nevoie de un sprijin serios. (râde)

Dintre participanți, cine v-a surprins cel mai tare?
Toți au spus câte ceva amuzant și interesant. De la Sofia Vicoveanca și până la Ruby, invitații noștri au fost conectați total la distracția din platou. Alex Bogdan e singurul care venea și pleca, după placul inimii. Era să uit… E prima dată când încep o emisiune TV cântând muzică populară, iar alături de mine, pe tot parcursul trasmisiei a fost a mea, HB Orchestra. Și a fost tot prima oară cand eu și Cornel Ilie, de la Vunk, am cântat împreună piesa… Dar mai multe nu vă mai spun. Ne vedem pe 1 decmebrie, de la 17:00, pe PRO TV.

Pornind de la titlul show-ului, „Generații de distracții”, care erau cele mai așteptate distracții în vremea adolescenței voastre?
Petrecerile erau rare, chiar foarte rare. Țin minte precis la câte „ceaiuri” am fost pe parcursul celor 12 ani de școală. Și anume – 5. Tata mi-a deschis apetitul pentru natură, ducându-mă în toate pădurile din jurul Brașovului. Și, nu în ultimă instanță, distracția noastră mai constă și în întâlnirile cu colegii mei. Când puneai Metallica, nu mai aveai nevoie de altceva.


Dar acum? Care sunt cele mai atractive activități?
Evident că activitățile cu copiii îmi ocupă cel mai mult din timpul liber. Sunt super distractive! Mai pot spune că încerc să le calc pe urme prietenilor mei, Horia Tecău și Andrei Pavel. Tenisul este una dintre cele mai mari bucurii ale mele. Și clar că nu în ultimul rând, concertele și podcastul meu LUCRURI SIMPLE (care a împlinit, luna asta, un an), îmi ocupă timpul în cel mai plăcut mod posibil. În timpul care a mai rămas, mai strecor orele de la Academia de arte, care-mi poartă numele. Sunt un norocos, n-am ce zice! Am adăugat și îmbrățișările soției?!

Cum veți sărbători voi de 1 decembrie?
Toma și Mina vor dori să vadă defilarea, Maria și Andreea, fetele mele mari, vor prefera un prânz vegan, iar soția mea, Alice, va așteapta de la mine un gest patriotic. Eu mă voi supune, ca în fiecare an și le voi cânta tuturor… „Deșteaptă-te române”

Dintre toate preparatele tradiționale românești, pe care nu-l puteți refuza aproape niciodată?
Eu, din principiu, nu refuz nimic tradițional și când e vorba despre bucătărie românească… refuzul poate fi o ofensă.

Ce planuri v-ați făcut pentru sfârșitul acestui an? Unde veți petrece de Sărbători?
La Sala Palatului! Cum altfel?! După primele mele concerte sold out, din 25 și 26 Noiembrie, urmează în Decembrie, pe 28 și 29 decembrie, musicalul MAMMA MIA, care revine după o liniște de 3 ani! Deci, dacă vreți să serviți cozonac, ne vedem lângă scenă… Eu aduc vinul roșu.

horia-brenciu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton