Homepage  / Muzică

Horia Brenciu a lansat piesa „A naibii dragoste”

Horia Brenciu a lansat piesa „A naibii dragoste”

de Redactia Tvmania

În prag de Ziua Îndrăgostiţilor, Horia Brenciu a scos un nou single extras de pe albumul “40+”, intitulat sugestiv “A naibii dragoste”.

Horia Brenciu a lansat piesa „A naibii dragoste”

“Există cineva care nu a făcut cunoştinţă, până acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, “A naibii dragoste” e scrisă şi pentru voi!”, a declarat artistul.

Piesa “A naibii dragoste” beneficiază şi de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu, care a avut ideea să exprime iubirea într-un mod haios.

„După cum v-aţi fi aşteptat şi castingul de pretendente la rolul de îndrăgostite nu a fost deloc uşor. Prezenţa fizică plăcută nu a fost de ajuns. Fiecare domnişoară a trebuit să ştie să danseze, să cânte la un instrument şi să aibă în dotare albumul “40+”. Dupa această experienţă, cele 5 fete câştigătoare, prezente în clipul nostru, s-au gândit să-şi înfiinţeze o trupă. Cât de curând vor începe şi repetiţiile. Aşa mi-au promis”, a zis Horia.

„În altă ordine de idei, piesa “A naibii dragoste” îţi pune la dispoziţie şi un mic arsenal de vorbe de duh, într-un crescendo absolut”, a mai adăugat cântăreţul.

 

Vedeţi aici videoclipul „A naibii dragoste”:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton