Homepage  / Știri

VIDEO: Horia Brenciu a lansat piesă cu Iuliana Puşchilă

VIDEO: Horia Brenciu a lansat piesă cu Iuliana Puşchilă

de Redactia Tvmania

Cântăreţul a fost la Music FM pentru o primă audiţie a piesei “Vocea Ta”, în colaborare cu Iuliana Puşchilă, finalista echipei sale de la “Vocea României” (Pro TV).

“Va fi inclusă pe următorul meu album, <40>, la care lucrez acum şi care va apărea pe piaţă în toamna acestui an. Piesa este o concluzie logică a experienţei mele pe care am avut-o la emisiunea la ProTV şi, după părerea mea, melodia reprezintă vocea fiecărui concurent şi a fiecărui om care vrea să fie auzit”, i-a povestit Horia DJ-ului Music FM, Ramon Cotizo.

Brenciu vorbit şi despre primul său turneu naţional, care cuprinde nu mai puţin de 21 oraşe. El a cântat până acum, cu trupa sa, HB Orchestra, la Timişoara şi Craiova, iar Oradea urmează pe 29 aprilie. Şi Republica Moldova e pe listă, pentru că Horia se pregăteşte să facă o vizită şi la Chişinău.

“Spectacolele pe care le susţin sunt diferite, în funcţie de oraş. Sunt localităţi în care nu am mai fost niciodată, iar altele în care am mai susţinut concerte. Şi cum eu ţin playlistul concertelor de doi ani încoace, ştiu exact ce am cântat în fiecare locaţie şi nu vreau să repet show-urile”, a explicat el.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PEsUDwW7Pws[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton