Homepage  / Știri

Horia Brenciu a lansat un nou single, „Hello”

Horia Brenciu a lansat un nou single, "Hello"

de Redactia Tvmania

Horia Brenciu a lansat astăzi un nou single. "Hello" este o piesă dinamică, cu un mesaj pe care juratul de la "Vocea României" îl descrie simplu: "Avem o singură viaţă şi nu e deloc timp pentru regrete".

„Ideea clipului mi-a venit din senin…  Lucrând la albumul lui Julie Mayaya şi fiind cu ea în studio, aproape zilnic, am realizat că nu am nevoie de o filmare cu top modele îmbrăcate în costume de baie, ci de prieteni. În paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea în producţie şi un proiect muzical care-i implică pe Iuliana Puşchilă, Laurian Manta, Irina Tănase şi Maria Cojocaru şi… gata “scenariul” clipului. I-am întrebat dacă vor să facă parte din nebunia mea, iar ei au acceptat. „Viaţa trece, hai s-o trăim cât 10!”… aşa zice refrenul şi exact asta am şi făcut. Cu toţii am cântat, am dansat şi ne-am bucurat de groove-ul piesei.

Surpriza de final se numeşte… Mina. Prin ea şi prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria si Andreea, viaţa mea a crescut enorm în intensitate! Pot să spun c-o trăiesc cât… 11!”, a spus Horia Brenciu.

Pentru clipul piesei „Hello”, Brenciu a învăţat să cânte la chitară, la vioară, să bată la tobă, să sufle în saxofon şi în trompetă.

„Promit că la următorul clip o să învăţ să gătesc… Astfel, o să-mi trăiesc viaţa ca un adevărat master… father”, a încheiat Brenciu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oP7U-ADgmRc[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton