Homepage  / Articole

Horia Brenciu are, de azi, o prinţesă moştenitoare

Horia Brenciu are, de azi, o prinţesă moştenitoare

de Redactia Tvmania

Horia Brenciu a primit cel mai frumos cadou la început de noiembrie. Iubita lui, Alice Dumitrescu, a născut, în această dimineață, o fetiță perfect sănătoasă. La naștere, fetița vedetei Pro TV a cântărit 3,4 kilograme, scrie Cancan.ro.

„Are 2 surori minunate, 2 părinți simpatici, 3 pisici răsfățate, o bonă și 3, 400 kg. Beneficiază, deja, de o groază de prieteni cărora le mulțumește foarte mult pentru gândurile care au inundat-o azi din toate părțile. O cheama Mina și s-a născut în dimineața asta frumoasă de 1 noiembrie. Toată lumea e bine sănătoasă și DA, cânta de când s-a născut! :-)”, a scris fericitul tătic pe Facebook.

„Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un prinț sau o prinţesă moştenitoare! Când mi s-a dat vestea eram pe scenă; sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Ţara Minunilor, cu Alice cu tot!”, a declarat Horia Brenciu acum câteva luni.

Într-un alt interviu, apărut integral în revista TVmania, Horia Brenciu a recunoscut că venirea pe lume a fetiței lui îi va schimba viața: „Hotărâtor! Voi munci de patru ori mai mult şi voi avea de zece ori mai multă energie!”.

Juratul de la „Vocea României” și iubita lui, Alice, formează un cuplu din 2007.

„Sunt pregătită pentru naştere şi sunt extrem de fericită, voi n-aţi fi? Doamne Ajută”, a spus Alice, pentru cancan.ro, înainte de a intra în clinică.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton