Homepage  / Ultimul număr

Brenciu aşteaptă sezonul 2 din “Vocea României”

Brenciu aşteaptă sezonul 2 din “Vocea României”

de Redactia Tvmania

Neobositul Horia Brenciu şi-a petrecut vacanţa alături de publicul de la concerte, iar acum se pregăteşte de trei spectacole în trei zile, în martie, la Sala Palatului. Nu, n-a uitat nici de “Vocea României”. Simpaticul jurat de la emisiunea de pe Pro TV e gata de un nou sezon al popularului concurs de talente. Până atunci, însă, îşi împarte propria voce cu fanii şi nu uită să-l înţepe pe Marius Moga.

Primul sezon „Vocea României” s-a încheiat cu o finală pe cinste, iar revenirea ţi-a adus şi un premiu TVmania (“cea mai populară vedetă”). Ce ţi-ai mai fi putut dori?

Horia Brenciu: Mie îmi place să-l cataloghez drept un majorat frumos! E plăcut să ştii că după 18 ani de când ai intrat pe sticlă oamenii te socotesc un tip relativ popular, chiar un prieten de-al lor… Mulţumesc încă o dată tuturor celor care mă socotesc astfel! Premiului de la TVmania i-am dedicat şi o filmare care se află chiar la mine pe Facebook, pagina de fan. Să vedeţi ce faţă am făcut când am auzit vestea! Eram chiar în rulota mea de la “Vocea României” atunci când am primit trofeul. Acum, “vocea” publicului stă la loc de cinste în studioul meu!

Cum te-ai refăcut, în vacanţă, după acest sezon inaugural?

Horia Brenciu: Vacanţa mea preferată e pe scenă şi exact asta am făcut la început de an! Nu există distracţie mai bună! Iar dacă lângă tine sunt şi cei dragi, viaţa e cu adevărat minunată!

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton