Homepage  / Știri

Horia Brenciu, bomba cu energie din showbiz

Horia Brenciu, bomba cu energie din showbiz

de Redactia Tvmania

Horia Brenciu a susţinut pe 27 şi 28 martie primele două concerte (din seria de 4) la Sala Palatului din Bucureşti şi a demonstrat, celor care încă se mai îndoiau, că este un artist complet, un adevărat entertainer.

Juratul de “Vocea României” a cântat non-stop piese din repertoriul românesc şi internaţional, piese de pe cel mai recent album al său “40” şi evident hit-ul său, care a dat şi numele spectacolului, “Fac ce-mi spune inima”.

Printre invitaţii speciali ai lui Horia s-au numărat Corina Chiriac şi Pavel Bartoş, care are un număr foarte exploziv în cadrul show-urilor sale. De asemenea şi “Vocea României”, Julie Mayaya a demonstrat că nu a fost aleasă degeaba de către telespectatori radicând sala în picioare.

Surpriza din cadrul concertului din 28 martie a fost… Andreea Esca, care, aflându-se în public, a urcat pe scena la invitaţia lui Horia Brenciu. Aceasta a dirijat orchestra, care i-a cântat la mulţi ani soţului ei, Alexandre Eram. Seria de concerte susţinută de Brenciu continuă azi şi mâine de la ora 20.00, evident, tot la Sala Palatului.

sursa foto: iconcert.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton