Homepage  / Vedete româneşti

Horia Brenciu, dezvăluri despre relațiile amoroase din adolescență. Ce le spune și acum fostelor colege de liceu

Horia Brenciu, dezvăluri despre relațiile amoroase din adolescență. Ce le spune și acum fostelor colege de liceu
9

de Roxana Mirea,

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, a povestit recent despre relațiile lui amoroase din trecut. Acum, el este căsătorit cu Alice Dumitrescu din 2014 și sunt părinții a patru copii: trei fete și un băiat. Artistul și-a adus aminte de perioada iubirilor adolescentine.

Horia Brenciu, despre relațiile amoroase din trecut

Horia Brenciu a dezvăluit câteva detalii neștiute despre relațiile lui amoroase, din adolescență. Artistul spune că le povestește și acum anumitor foste colege de liceu că era îndrăgostit de ele.

„Efervescența a fost ingredientul ultimilor ani de liceu… Dar, și așa, timiditatea era omniprezentă. Închipuie-ți că, la întâlnirile de 10, 20 sau 30 de ani de la terminarea școlii, mereu le povestesc anumitor colege că eram îndrăgostit de ele în timpul liceului. Niciuna nu mă crede. Story of my life.

Obișnuiam să… tac! (zâmbește-n.r) Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas, în ceea ce mă privește… Ulterior, după terminarea liceului, am mai prins ceva voce.

Țin minte că spectacolul de final de clasa a XII-a mi-a deschis un apetit enorm de exprimare artistică. Eram tânărul blond, cu plete, care cânta la pian în sala festivă a Liceului „Andrei Șaguna. Poate că, într-o zi, o să postez secvențe pe Instagram, cine știe?!”, a detaliat Horia Brenciu pentru revista Viva!

Drama-care-i-a-marcat-copilaria-lui-Horia-Brenciu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Viața mea are zile mișto și zile nasoale”

Horia Brenciu a vorbit și despre cum arată o zi din viața lui de bărbat, de tată și de artist.

Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc…

Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătu”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton