Homepage  / Ultimul număr

Horia Brenciu, mentor pentru „Vocea României”

Horia Brenciu, mentor pentru „Vocea României”

de Redactia Tvmania

Pe 6 august, Horia Brenciu şi restul juraţilor de la „Vocea României” încep filmările pentru emisiunea care va fi prezentată de o figură familiarizată deja cu „talentaţii”: Pavel Bartoş.

Difuzarea show-ului „Românii au talent” de către Pro TV a fost mişcarea (cu „M” mare) anului pe piaţa TV autohtonă. Audienţele mamut, care au propulsat emisiunea pe primul loc în topul celor mai urmărite programe de divertisment din 2004 încoace a creat un val mareic.

Antena 1 a contracarat cu „X Factor” (care începe în toamnă), Pro-ul cu „The Voice”/„Vocea României” (tot la toamnă) şi din nou Antena, cu „Idols” (primăvara lui 2012). Iar tot în primăvară revine „Românii au talent”. În ocupatul peisaj al talent show-urilor de import, am stat de vorbă cu Horia Brenciu despre atuurile care scot în evidenţă „Vocea României”.

Horia face parte, alături de Loredana Groza, Marius Moga şi Smiley, din juriul de antrenori şi e clar entuziasmat de ce-l aşteaptă. Spune că nu i-a fost greu să se înhame la un proiect de o asemenea amploare. „Faptul că ştiam formatul m-a bucurat. Când am aflat cine sunt antrenorii muzicali, am fost onorat. Când am realizat, însă, ce provocare profesională complexă înseamnă «Vocea României», am acceptat! ”, spune el.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton