Homepage  / Vedete româneşti

Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua fiului său. Ce imagini adorabile a publicat cu Toma

Horia Brenciu, mesaj emoționant de ziua fiului său. Ce imagini adorabile a publicat cu Toma
7

de Roxana Mirea,

Dincolo de cariera sa înfloritoare, atât ca artist și ca om de televiziune, Horia Brenciu se mândrește cu familia sa și își iubește nespus de mult copiii. Astăzi, 7 iunie, este mare sărbătoare în familia lui Horia Brenciu pentru că fiul său, Toma, a împlinit 9 ani. Iată ce imagini superbe a publicat artistul cu băiatul lui.

Horia Brenciu, mesaj de ziua fiului său, Toma

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2007 și au patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, e Toma, băiețelul înfiat de când era bebeluş.

Chiar dacă este tatăl biologic doar al mezinei familiei, artistul îi iubește pe toți cei patru copii în egală măsură și nu ezită să se mândrească cu ei pe rețelele sociale. Astăzi, 7 iunie, este mare sărbătoare în familia lui Horia Brenciu pentru că Toma împlinește frumoasa vârstă de 9 ani. Cu această ocazie specială, artistul a publicat o serie de imagini adorabile cu fiul lui, alături de un mesaj scurt, dar cât se poate de emoționant.

E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!” a scris Horia Brenciu în dreptul imaginilor cu fiul lui.

Horia Brenciu, despre decizia de a-l adopta pe Toma

Horia Brenciu a vorbit în cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, despre cum a luat decizia de a-l adopta pe Toma.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii”, acum câțiva ani.

horia-brenciu-are-patru-copii-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton